0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mart 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:22 Mart 2019 Cuma 09:09:00

Babel'den yeşil ışık

Sarı-Kırmızılılar Onyekuru’dan doğacak boşluğu Babel’le doldurmak için temaslara başladı. Hollandalı yıldızın Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığı ve Cim Bom’a yeşil ışık yaktığı aktarıldı.

GÜNEŞ

İLK GÖRÜŞME OLUMLU

G.SARAY yönetim, ara transfer döneminde Beşiktaş’tan Fulham'a transfer olan Ryan Babel'i kadrosuna katmaya kararlı… Fatih Terim'in de çok istediği Hollandalı futbolcu için ilk temasın kurulduğu ve 32 yaşındaki yıldızın menajeriyle yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. Everton’dan kiralanan ve sezon sonunda geri dönecek olan Onyekuru’nun yerine Türkiye’yi ve ligi tanıyan bir isim olması nedeniyle Ryan Babel transferine stratejik önem veriliyor.

BREZİLYA’YA DA GİDEBİLİR

İNGİLİZ basınında çıkan haberlere göre, Ryan Babel’le 6 aylık sözleşme imzalayan Fulham, Premier Lig’de kalması halinde uzatma opsiyonunu devreye sokabilecekti. Ancak, Londra ekibinin küme düşmesi bu ihtimali ortadan kaldırdı. Türkiye’ye geri dönmeye sıcak bakan Hollandalı’nın Brezilya ve ABD Ligi’ne transferi de ihtimaller dahilinde… Babel, geleceğiyle ilgili bir soruya, “Transfer konusunun acelesi yok. Teklifleri değerlendirmek için yeterli zaman var” cevabı vermişti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX