0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Eylül 2018 Pazar 00:00:00 - Güncelleme:16 Eylül 2018 Pazar 00:00:00

Barıştılar

Hande Yener'le bir buçuk ay önce 'üçüncü kez' ayrıldığı nişanlısı Ümit Cem Şenol tekrar barıştı. El ele defile izlerken görüntülenen çift 'Bir daha ayrılık  yok' dedi.  

Tolga ASLAN 

Ünlü popçu Hande Yener, 12 yaş küçük nişanlısı Ümit Cem Şenol'la bir buçuk ay önce üçüncü kez ayrılmıştı. 'Aşkta başarısızım, duygusal hayatım çöküntü içinde' diyerek o günlerde mutsuzluğunu dile getiren Hande Yener aşkını geri kazanmayı başardı. 

DEMET AKLIN SORUSUNU GEÇİŞTİRDİ

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında düzenlenen defilelerin kapanışında Tülin Şahin'i izlemeye giden çift barıştıklarını dosta düşmana ilan etti. Nişanlısıyla el ele defile izleyen 45 yaşındaki şarkıcı ilişkisi hakkında konuşmak istemedi. Kavgalı olduğu Demet Akalın'ın evine icra gelmesi ve Okan Kurt'tan boşanmasıyla ilgili sorular karşısındaysa “Lütfen başka konularla ilgili bana hiç gelmeyin” dedi. 

UÇAKTAKİ KAVGAYI ANLATTI

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’a giderken uçakta oğlu Çağın Kulaçoğlu'nun bir yolcuyla kavga ettiği haberleri sorulunca da 'Adamın biri arka koltuğumuza geçmiş elini kolunu uzatmış Çağın’a, benim nerede çıktığımı soruyor. 380 kere sordu bunu. 380 kere de oğlum sabırla cevap verdi. Sonra artık çığırından çıktı. Çağın iniş anında ayağa fırladı hostesler fırladı. İniyoruz ne yapıyorsunuz diye, bir arbede yaşandı. Ayakta zor duruyordu iniş anında yere düştü” dedi. 

Kredi kartını kullandı mı? 

Ümit Cem Şenol’un ayrılık döneminde Hande Yener’in kredi kartını kullanarak barışma hediyesi çanta aldığı haberleri sorulunca sinirlenen Şenol, “Saçma sapan haberler” diyerek konuyu kapatmaya çalıştı. Hande Yener'in keyifli hallerinin aksine Ümit Cem Şenol'un asık suratlı olması dikkat çekti. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX