0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Ağustos 2018 Çarşamba 00:00:00 - Güncelleme:08 Ağustos 2018 Çarşamba 00:00:00

Başlamadan bitirdiler 

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Sinan Akçıl, yeni aşka yelken açtı. Buse Narcı’yla kısa süreli aşk yaşayan Akçıl, “Tanışma evresinde yollarımızı ayırdık, kalbimde başka birisi var” dedi. 

Bodrum’a konser için giden Sinan Akçıl, aşk hayatı hakkında samimi açıklamalar yaptı. Narcı “Sinan benim Yunan heykelim” diyerek aşklarını itiraf etmişti. Aradan bir hafta geçmeden bir açıklama da Akçıl'dan geldi. “Buse çok sevdiğim birisi, çok iyi bir insan. Tanışma aşamasındaydık ama olmadı. Kalbimde başka birisi var mı dersen evet var. Birkaç gün içinde el ele çekebilirsiniz, zaten o kişi benim kalbimdeki kişidir” dedi. Fit vücuduyla da dikkat çeken şarkıcı, Türkiye’nin jönlerine de taş attı. Sürekli spor yaptığından bahseden şarkıcı, “Hiç aralıksız spor yapıyorum, Türkiye’nin en fit listesinde beşinciliğe kadar gerilemişim. İki ay sonra öyle bir yerim ki patates olurum. Önümde Kıvanç Tatlıtuğ ve Kerem Bursin var ama kimseye meydan okumuyorum. Sadece bu kadar geride kalmamalıydım” dedi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX