0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Nisan 2019 Perşembe 10:13:00 - Güncelleme:25 Nisan 2019 Perşembe 16:50:00

Bengü, oyuncak bebekle annelik provası yapmaya başladı

Bengü, Zeynep ismini vereceği bebeğini kucağına almadan önce annelerin bilmesi gereken her şey için ders almaya başladı.

Maket bebek üzerinde deneme yapan 6 aylık hamile Bengü, bebeği tutmayı, kucaklamayı, altını bezlemeyi ve banyo yaptırmayı öğrendi. Eşi Selim Selimoğlu ile birlikte kurs alan popçu, "Selim de beni bu eğitimde yalnız bırakmadı" dedi.

BENGÜ KİMDİR?

Unut Beni, Kalbim, Sanki, Taktik gibi şarkılarıyla tanınan Bengü, 2 Nisan 1970 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Müzikle tanışması ilkokul yıllarında İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile oldu. İzmir'de sahnelenen "Oliver Twist" isimli müzikalde başrol oynadı. Müziğe küçük yaşlardan beri ilgi duyan Bengü, İzmir Devlet Konservatuvarı Genel Müdürü Müfit Bayraşa`dan bir yıl şan dersleri aldı. 1998 yılında Müfit Bayşara`nın bir bestesiyle MÜYAP ve Show TV`nin organize ettiği Pop Show `98 adlı şarkı yarışmasında 2. oldu. Bu yarışma sayesinde yolunun kesiştiği Kenan Doğulu‘nun albüm teklifi üzerine hem üniversite eğitimini sürdürmek hem de albüm çalışmaları için İstanbul’a yerleşti. Albüm çalışmalarına devam etti. Üç yıl Kenan Doğulu`ya vokallik yaptı. Ayrıca albümün aranjörlüğünü üstlenen Ozan Doğulu ile de çeşitli çalışmalarda bulundu. 21 yaşında ilk albümünü çıkardı

kinci albümü “Bağlasan Durmam” Albümünde yer alan “Ucuz Mumlar ve Müjde” adlı şarkıların söz ve besteleri Bengü’ ye ait. Radyo listelerinde hızla yükselen “Gel Gel” adlı şarkıyı Azerice yorumladı.

2009 yılının yine yazlarında ise 5. albümü “İki Melek”i, Avrupa Müzik etiketiyle piyasaya sürmüştür. Bu albümden çıkan ilk iki video, “İki Melek” ve “Kocaman Öpüyorum” Billboard Türkiye listelerinde 1 numaraya yükselmiş ve 2009 yılı içerisinde sanatçı bu albümüyle 13. İstanbul FM Müzik Ödülleri’nde “En İyi Pop Kadın Sanatçı” ödülüne layık görüldü. Yıllar önce tanıştığı iş adamı Selim Selimoğlu ile 2018 ağustos ayında nikah masasına oturdu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX