0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Kasım 2018 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:19 Kasım 2018 Pazartesi 08:00:00

Bu düet olay olur

Süperstar Ajda Pekkan’a düet yapmak için haber yollayan Hande Yener “Ajda Pekkan kabul ederse bu düet bomba olacak” dedi. 

Ahmet DÖĞEN

Hande Yener, konser vermek için gittiği Kıbrıs’ta samimi açıklamalar yaptı. Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sahneye çıkmadan önce kameraların karşısına geçen Yener, yurtdışı çalışmalarının hız kesmediğini söyleyerek ikinci İngilizce klibini çektiğini söyledi. Türkçe şarkılarına da ara vermediğini ekleyen Yener, düet yapmak istediğini belirterek Ajda Pekkan’a teklif yolladığını söyledi. “Ajda Pekkan kabul ederse ilginç bir düet olacak, yaza bomba etkisi yaratırız” dedi. Son günlerde yaşanan şiddet olaylarına da değinen Hande Yener, “Şiddetin her türlüsüne karşıyım, özellikle hayvanlara yapılan şiddet en kötüsü” diyerek evini hayvanat bahçesine çevirdiğini söyledi. Yener, “Onların dili yok, konuşamıyor. Ben 2 kedi bir de köpek sahiplendim. Evde biraz hayvanat bahçesi durumu var yani. Bu konu benim için çok duygusal” dedi. 

‘Evlilik beni korkutuyor’ 

Nişanlısı Ümit Cem Şenol’la kısa süreli bir ayrılık yaşayan Hande Yener, evlenmekten korktuğunu itiraf etti. Geçtiğimiz sene 2018'de düğün olacak diyen Yener, isteğini gerçekleştirememişti. Muhabirlerin '2019'da düğün olacak mı' sorusuna “Bir evlendiremediniz beni. Bakın herkes boşanıyor" dedi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX