0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Şubat 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:12 Şubat 2019 Salı 08:31:00

Bu kez güldürmedi

'Güldür Güldür' tiyatro ekibinden Özgür Aydın, alkollü halde bindiği taksinin şoförünü telefonuna el koyup, tartakladı. Arkadaşı da, dayak yiyen şoförü kurtarmaya çalışan kişiyi bıçakladı. 

'Olacak O Kadar'da sunucu skeçleriyle şöhreti yakalayan sonra da 'Güldür Güldür' de karşımıza çıkan oyuncu Özgür Aydın skandala imza attı. Önceki akşam biri kadın 2 arkadaşıyla birlikte Kadıköy Hasırcıbaşı caddesinde taksiye binen Aydın, Avrupa yakasına gideceğini söyledi. 

GÖZALTINA ALINDI

Kısa bir süre gittikten sonra aracı durdurup inmek isteyince Yakup Koca adlı şoförle aralarında tartışma çıktı. Taksici yardım çağıramasın diye telefonuna el koyan oyuncu, şoforün kolunun üzerine araba kapısını kapattı, ardından da yumruk atmaya başladı. Bu sırada arbedeyi görüp taksicinin imdadına koşan biri de Aydın'ın yanındaki arkadaşının saldırısına uğradı. Çevredeki vatandaşların araya girmeye çalışsa da başarılı olamayınca durum polis ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından güçlükle yatıştırılan taraflar karakola götürüldü. 

ELİNE 6 DİKİŞ ATTILAR

Taksici Yakup Koca, “Özgür aydın'ın arkadaşının elinde bıçak vardı. Polis geldi polise de saldırdılar. O arbedede cüzdanım kayboldu. Cüzdanımı bulamıyorum" diye isyan etti. Kavgayı ayırmaya çalışırken yaralanan taksici İlker İlter 'Aşırı derecede alkollüydüler. Elinde olan aletle her tarafımıza salladılar. Elimde 6 tane dikiş var. Böyle bir alkol içme, böyle bir rezillik yok. Bizi mahvettiler' dedi.  

'YANDIN SEN' 

Olay sonrası ünlü oyuncu ve taksi sürücüsü gözaltına alınırken oyuncu Özgür Aydın'ın, karakolda taksi sürücüsüne 'Yandın sen' demesi kameralara yansıdı.  

'SANATÇI BÖYLE Mİ OLUR?'

Yaralanan İlker İlter, "Psikolojimi bozdular. Neyin tiyatrocusu bu. Tiyatrocu dediğin saygın insan olmalı” şeklinde konuştu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX