0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Ağustos 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:14 Ağustos 2019 Çarşamba 10:18:00

Burak bebek uğur getirdi

2008 yılında dünyaevine girdiği Buse Varol'la birlitke şubat ayında oğlu Burak'ı kucağına alan Alişan, baba olduktan sonra işlerinin açıldığını söyledi.  

Başarılı türkücü Alişan, geçtiğimiz şubat ayında oğlu Burak’ın dünyaya gelmesiyle işlerine hız verdi. Bayram için gittiği Kıbrıs’ta konser veren şarkıcı, hem tatil hem işi bir arada yaparak eşi Buse Varol ve oğlu Burak’ı yanında götürdü. Sahne öncesi gazetecilerle bir araya gelen Alişan, “Burak, dünyaya geldikten sonra benim işlerim biraz daha iyi gitmeye başladı. Burak, bana uğur getirdi. Tatilimiz bittikten sonra yeni yarışma programının çekimleri başlayacak, yoğun bir temponun içine gireceğiz” diyerek oğlunun işlerinin açtığının itiraf etti. 

Kıbrıs'a konser için giden Alişan, ailesini de yanında getirdi. Gündüzleri denize giren şarkıcı akşamları sahneye çıkarak müzik şöleni yaşattı.  

Yağmurlar’a Arapça versiyon 

Faruk Özhan’la birlikte yaptığı ‘Yağmurlar’ şarkısının da çok beğenildiğini açıklayan Alişan, şimdiye kadar 7 milyon izlenmeye ulaştığını söyledi. Şarkının yeni bir versiyonu için de kollarını sıvadığını açıklayan Alişan, yüzünü doğuya çevirdiğini söyledi. ‘Yağmurlar’ı Ortadoğu için Arapça söyleyeceğini anlatan Alişan, hedefini yurtdışı olduğunu açıkladı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX