0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Temmuz 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:13 Temmuz 2019 Cumartesi 13:37:00

Canı sıkılmış

Erkenci Kuş dizisinin setinde çıkardığı olaylarla gündeme gelen Can Yaman, bu kez de kaza sahnesine üzülenlerle alay etti. Sosyal medyadaki yorumlara ukalaca cevaplar veren oyuncu, 'şöhreti kaldıramadı' dedirtti.

Erkenci Kuş dizisinin Can karakteri Can Yaman, dizideki Sanem karakteri Demet Özdemir'le yaşadığı aşk ve kıskançlıklarıyla birçok kez gündeme geldi. Demet Özdemir'i kıskandığı için sette kavgalar çıkaran Can Yaman, bu kez de sosyal medya takipçilerine saldırdı. Dizideki kaza sahnesi ünlü oyuncunun hayranlarını üzünce sosyal medyada bir çok paylaşım yapıldı. “Hayat gerçekten biz karar alıp planlar yaparken başımıza gelenlerden mi ibaret” yazan paylaşımının altına, dizinin fanları çeşitli yorumlar yaptı. Kimi ‘Can öldü mü?’ diye sordu kimi dizinin sezon finali hakkında konuştu. Ünlü oyuncu da üşenmedi ve neredeyse her yoruma bir cevap verdi. Fakat verdiği cevaplar öyle ukalaca yazılmıştı ki, kimse buna bir anlam veremedi. Hatta ünlü oyuncunun hesabının hackl'endiği düşünüldü. 

ÜŞENMEYİP TEK TEK YAZDI

‘Askere gidiyor ya birkaç bölüm hastanede falan filan olacak sanırım. Göstermeyecek gelince de tam gaz devam’ yazan bir hayranına ‘Askere ocakta gidiyorum tatlım, uydurma’ yanıtını verdi. 'Şu sahneyi verip durmayın çok üzücü, moraller sıfır Can’a ne oldu bu arada, diziden mi çıktı. Diziden çıkardıysanız şunları evlendirip final yapsaydınız. Ne gerek var böyle acıklı sahnelere’ yazan takipçisine de ‘Hee diziden çıkardılar, te Allam. Teşekkür ettiler, bu güne kadarki katkılarım için. Bir sonraki bölüm eğlenceli takipte kal’ dedi. Yazışmaları görenler 'Bu adam şöhreti kaldıramadı' demekten kendini alamadı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX