0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ağustos 2018 Salı 00:00:00 - Güncelleme:21 Ağustos 2018 Salı 00:00:00

Çiftçi Yıldız

Kuşadası'nda çiftliği olan Yıldız Tilbe'nin inekleri ünlü şarkıcıyı tanıyormuş. Ahıra girip inek sağan Tilbe, onlarla uzun uzun konuşup stres atıyor.

Ahmet DÖĞEN 

İzmir'in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde doğan Yıldız Tilbe, şöhret basamaklarını tırmanırken kazandığı parayı Kuşadası'nda arsa alarak değerlendirmiş. Her fırsatta Kuşadası'nın çeşitli muhitlerinden arsa alan Tilbe, Yaylaköy'de büyük bir çiftlik kurmuş. İstanbul'dan sık sık oraya kaçan Yıldız Tilbe'nin yakın çevresinin anlattığına göre; çiftlikteki inekler Tilbe'yi tanıyor, onu arabasından inerken yolda karşılıyor, kuyruk sallayarak mutluluklarını ifade ediyormuş. Tilbe de onlarla uzun uzun sohbet ederek stres atıyormuş. İlk zamanlar hayvanların bakımını tek başına idare eden şarkıcı eskisi kadar sık gidemediği için yanına yardımcı almış. Ünlü şarkıcı 'Orada sadece inekler değil, tavuklar, horozlar, keçilerle de dost oldum, derdimi onlara anlatıyor stres atıyorum' diyormuş. 

Satırla gören şaşıryor

Yaylaköy'de 38 yıldır kasaplık yapan kasap Osman Ertan'ın dükkanına her gelişinde onunla sohbet eden Yıldız Tilbe, zaman zaman tezgahın arkasına geçip kendi siparişini kendi hazırlıyor. Şarkıcıyı elinde satırla kasap dükkanında gören tatilciler ise, büyük şaşkınlık yaşıyor. or 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX