0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Mayıs 2018 Pazar 00:00:00 - Güncelleme:13 Mayıs 2018 Pazar 00:00:00

Çok çirkin hareketler bunlar!

Esra Erol'un doğum gününden çıkan Ercan Saatçi muhabire küfürler yağdırıp, bir taraftan da marifetini (!) videoya aldı. Görevini yapan muhabiri işten attırmakla tehdit etti.  

Müzik kariyerine 1985 yılında başlayan Ercan Saatçi, önceki akşam Esra Erol'un doğum günü partisinden çıkarken rezalete imza attı. Nişantaşı'ndaki mekandan iki kadınla birlikte çıkan ünlü müzisyen karşı kaldırımda kendisini görüntüleyen kameraya “Yaşa Fenerbahçe sen çok yaşa” diye bağırdı. 

BİR SANATÇI BUNU YAPMAMALI

Kendisini görüntüleyen kameraman ve muhabir Barış Ağıl'ı yanına çağırdı. Muhabir ve kameramana küfür ederken, cebinden telefonunu çıkardı. Kendisine karşılık vermeyen Barış Ağıl'ın peşinden giderek hakaretler savuran ve bütün bu ayıbını video kaydına alan Ercan Saatçi, yanındakilere “Bu çocuk nerede çalışıyor. Hemen işine son verdirelim” dedi. Olayın nedenini ve amacını anlayamayan diğer muhabirler Ercan Saatçi'yi sakinleştirmeye çalışırken ortaya ilginç görüntüler çıktı. Olayı gören ve duyanlar 'Bir sanatçıya yakışıyor mu bu hareketler? O videoyu izlediğinde utanmayacak mı?' şeklinde Ercan Saatçi'yi eleştirdi.

36. YAŞA HEDİYE YAĞMURU

Yıllardır gündüz kuşağının en çok izlenen isimlerinden biri olan Esra Erol 36 yaşına bastı. Önceki akşam doğum gününü ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Nişantaşı'nda kutlayan Esra Erol, 'Dolu dolu bir 35 yıl geçirdim ve şimdi 36 oldum. Bugün buraya gelen tüm dostlarına ve aileme teşekkür ediyorum' dedi. Mekandan son çıkan kişi olmasının nedenini açıklayan Esra Erol 'Bizde adettendir. Böyle gecelerde şarkılar, sözler söylenir. Gecenin sonunda da uzun uzun sohbet edilir' dedi. ünlü sunucuya o kadar çok hediye geldi ki paketler arabanın bagajına sığmadı. Şoför çareyi paketlerin bir kısmını da arka koltuğa koymakta buldu. 

Ahmet DÖĞEN 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX