0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Temmuz 2019 Salı 16:59:00 - Güncelleme:16 Temmuz 2019 Salı 17:01:00

Defne Samyeli, kendini övmeyi abartınca takipçileri tepki gösterdi!

Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen ünlü sunucu Defne Samyeli, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafta kendisini övmelere doyamadı.

Eski sunucu yeni şarkıcıDefne Samyeli, sosyal medya hesabından program kullanarak kendisini yaşlandırdığı fotoğrafta övgüler yağdırdı.

"HALA İŞ YAĞIYOR ÇOK ŞÜKÜR"

Instagram hesabından paylaşım yapan Defne Samyeli yaşlandırılmış halinin fotoğrafına, "Yine bir sahne sonrası. Yaş kemale ereli çok olsa da hala iş yağıyor çok şükür:)) Allah vergisi sesim.. Ve tabii eskimeyen güzelliğim... Hadi bunca yıl sonra güzellik sırrımı sizlerle paylaşıyorum: Çubuk tarçın!!" ifadelerini kullandı. Samyeli'nin bu ifadelerine bazı takipçileri tepki gösterdi. Samyeli'nin bir takipçisi paylaşıma, "Bu kadar kendini övmene gerek var mı?" yorumunu yaptı.

(Haberler.com)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX