0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Temmuz 2018 Pazartesi 00:00:00 - Güncelleme:16 Temmuz 2018 Pazartesi 00:00:00

Demokrasi için tek yürek

15 Temmuz kalkışmasının ikinci yılı geride bırakılırken, o karanlık gecede yaşananlar hafızalardaki yerini koruyor. Sanatçılar, Türkiye’nin direniş destanını sosyal medya paylaşımlarıyla andı.

Terör örgütü FETÖ’nün hain planlarını uygulamaya kalkıştığı 15 Temmuz günü için sanat camiası da tek yürek oldu. Türk milletinin cesaretinin ve azminin simgesi haline gelen 15 Temmuz gecesinin ikinci yılında anma törenleri yapılırken, sanat camiası da birlik, beraberlik mesajı verdi. Sosyal medya hesaplarından demokrasi mesajı veren ünlü isimler, hain gecede vatanı için şehit düşen vatandaşlarımız için de Allah’tan rahmet diledi. 

Popçu Murat Boz da15 Temmuz Milli Beraberlik ve Demokrasi Günü paylaşımı yapan isimlerden oldu. Paylaşımında “Canları pahasına, demokrasi için, vatan, millet için, hainlerin önünde cesaretle dimdik duran ve hiçbir şekilde geçit vermeyen şehitlerimizi, gazilerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz” dedi. 

Şehitlerimiz için paylaşım yapan İrem Derici, “15 Temmuz Milli Beraberlik ve Demokrasi Günü kutlu olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” yazdı. 

Yaşanan kahramanlık gecesi için paylaşım yapan Alişan, şehitlerimizi andı. “Tüm 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ve o destanı yazan herkesi saygıyla anıyorum” yazdı. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için kayıtsız kalamayan Ece Erken’de, “Türkiye 81 milyon tek yürek, sonsuza dek” mesajı yayınladı. 

Başarılı popçu Hadise de 15 Temmuz için kayıtsız kalamadı. Hadise “15 Temmuz gecesi gerçekleşen hain darbe girişimini durdururken şehit düşen tüm demokrasi kahramanlarımızı rahmetle anıyoruz. Bizi kimse ayıramaz” paylaşımı yaptı. 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX