0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Nisan 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:25 Nisan 2019 Perşembe 08:45:00

Derbinin anahtarı pres

Ünal Karaman'ın, Fenerbahçe’yi devirecek olan planı şekillenmeye başladı. İlk düdükle birlikte rakibinin ikinci bölgesine pres yapmayı hedefleyen Karaman, oyuncularıyla yaptığı konuşmada “Tüm takım bu presi yapmalı” dedi.

GÜNEŞ

■ TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ünal Karaman, Süper Lig’de 22 yıldır deplasmanda yenemediği Fenerbahçe’yi İstanbul’da yıkacak plan üzerinde çalışıyor. Teknik ekibiyle birlikte tesislere kapanıp Fenerbahçe’nin artılarını ve eksilerini masaya yatıran tecrübeli teknik adam, dünkü taktik idmanında da oyuncularını sık sık uyardı. 

KİMSE YERİNİ KAYBETMEYECEK

■ DENEYİMLİ çalıştırıcı, oyuncularına şunları söyledi: “Fenerbahçe maçına ilk düdükle birlikte baskılı başlayacaksınız. Topu kaybettiğiniz anda da baskıyı bırakmayacaksınız. Bu asla tek kişilik bir durum değil. Tüm takım bu presi yapmalı, paslaşmalı ve diğer arkadaşına yardım etmeli. Herkes pozisyonunda olmalı. Kimse yerini kaybetmeyecek.”

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX