0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Kasım 2018 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:29 Kasım 2018 Perşembe 08:00:00

Doğum kilolarını veremedi

Futbolcu Caner Erkin, estetikli olmadığını ağır bir sinüzit nedeniyle yüzünün şiş olduğunu söyleyen eşine “Canım eşim. Ben senin her zerrene aşığım! Sen her halinle çok güzel ve özelsin dünyam” notuyla destek oldu.

Caner Erkin'le olan evliliğinden 3 ay önce bir kız çocuğu dünyaya getiren Şükran Ovalı uzun bir aradan sonra ilk kez ekrana çıktı. Ufak Tefek Cinayetler adlı dizide rol alan Ovalı'nın görüntüsü ekran başındakileri şaşırttı. 'Estetik mi yaptırdı?' soruları gündeme gelince, ünlü oyuncu bir açıklama yapmak zorunda kaldı. 

EMZİRME DÖNEMİNDE

Doğum öncesi 27 kilo aldığı ve sadece 10 kilosunu verebildiği öğrenilen Ovalı sosyal medya hesabında şu cümlelere yer verdi:  'Hala bebeğimi emziriyorum. Doğum kilolarımı da henüz vermedim. Çok kilo aldım. Bundan da asla rahatsızlık duymuyorum. Bebeğimi emzirdiğim için ilaç dahi kullanmadığım bir dönemde, hakkımda çıkan estetik haberleri tamamiyle gerçeği yansıtmıyor. Anneler bilirler ki bu dönemde saç boyanması bile yasaktır!'

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX