0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Temmuz 2018 Perşembe 13:02:00 - Güncelleme:12 Temmuz 2018 Perşembe 13:33:00

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira İstanbul’u coşturdu

Dün akşam BKM organizasyonuyla Vodafone Park’ta sahne alan Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 11 yıllık aranın ardından müthiş bir performansla sevenlerine müzik ve dans ziyafeti çekti.

Nesli ÖZKAY / gunes.com

Ara vermeden 20 şarkı

Dünya Turnesi “EL DORADO” kapsamında yapılan İstanbul Konseri, saat 21:30’da başladı. 4 kostüm değiştirerek 2 saat boyunca ara vermeden 20 şarkıyı canlı olarak seslendiren ve muhteşem dans performansları ile binlerce kişiyi eğlendiren dünya yıldızı, stadyum konserine hasret kalan İstanbullulara güzel bir akşam yaşattı.

Ünlü yıldızdan İstanbul’a ve İstanbullulara övgü

10 Temmuz'da İstanbul’a gelen Shakira, The Grand Tarabya Oteli’nde konakladı. Konser öncesi Boğaz turu yapan ve saat 16:00’da Vodafone Park’a gelen yıldız, sahnede yaptığı kısa bir provanın ardından  kulisinde dinlendi.

Saat 21:30’da sahneye çıkan ve 23:40’ta konserini tamamlayan Shakira, konserinin ardından “İstanbul yine büyüleyici, İstanbullular yine inanılmazdı. En kısa sürede tekrar İstanbul’a geleceğiz” şeklinde açıklama yaptı.

Konserde ünlü geçidi yaşandı

Shakira’yı canlı izlemek için binlerce kişinin uzun kuyruklar oluşturduğu konser alanında birçok ünlü kameralara yansıdı.

Aleyna Tilki, Vodafone Park'a oldukça erken geldi. Özellikle küçük hayranları ile fotoğraf çekindikten sonra Shakira'yı izlemek için konser alanına geçti.

Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti de Shakira'yı izlemek için gelen ünlüler arasındaydı.

Ferhat Göçer ve Ömür Gedik, konser alanına geçmeden önce basına güzel enerjileriyle kıs bir konuşma gerçekleştirdiler.

Seçkin Özdemir ve Demet Özdemir çifti de Shakira konseri öncesi basına poz verdi.

Funda Arar ve Febyo Taşel de Shakira konseri için Vodaqfone Park'taydı.

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX