0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Mayıs 2019 Perşembe 03:00:00 - Güncelleme:16 Mayıs 2019 Perşembe 09:58:00

Duygulandıran iftar

Kısa süre önce Müslüman olan Amerikalı şarkıcı Della Miles, Bağcılar'da 3 bin 500 kişiyle birlikte iftar yaptı. Ezan okunurken gözyaşlarını tutamayan Siyah İnci, 'Dünyanın hiçbir yerinde böyle güzel bir şey yaşamadım' dedi.

Türkiye'ye yerleşip, Müslüman olan dünyaca ünlü Amerikalı sanatçı Della Miles, Türkiye'deki ilk iftarını vatandaşlarla birlikte Bağcılar'da açtı. 3 bin 500 kişilik davete katılan ünlü şarkıcı, ''Bu benim katıldığım ilk toplu iftar daveti. Çok güzel bir duygu. Heyecanlıyım. Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Dünyayı dolaşıyorum ama böyle bir sahne hiç görmedim. Herkes burada tek vücut gibi” dedi.  Kuran tilavetinin ardından vatandaşlarla birlikte aynı sofraya oturan Siyah İnci,  ilk toplu iftarını yaptı. Ezan okunurken gözyaşlarını tutamayan Della Miles, vatandaşlara Türkçe olarak hitap ederek, “Afiyet olsun, hayırlı iftarlar” dedi. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hiç kimseyi kırmayan ve özellikle çocuklarla yakından ilgilenen sanatçı, bu davranışıyla da büyük takdir topladı.  Yemek sonrası zaman geçirdiği etkinlik alanından alkışlar arasında ve sevgi gösterileriyle ayrılan Della Miles, ''Sizi seviyorum. Yine geleceğim'' diyerek hayranlarına el sallayıp vedalaştı. 

İftarın ardından ramazan etkinliklerine katılan Della Miles, samimiyetiyle gönülleri fethetti.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX