0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Eylül 2018 Salı 00:00:00 - Güncelleme:04 Eylül 2018 Salı 00:00:00

Edis'le evlenmek istiyor

İrem Derici daha önce sosyal medyadan 'Gel evlenelim' dediği Edis'in konserinde onu göz hapsine aldı. Edis de, 'Yaa İrem her yerde bana evlilik teklif ediyorsun' diye isyan etti.

Yakışıklı popçu Edis, önceki gece yeniden Harbiye Açıkhava’da konser verdi. Şarkı söylerken pantolonuna takılı mikrofonun 4 kez düşmesi üzerine, ‘Herkes bir Felak Nas okusun Allah aşkına... Bu nedir yaa. Nazar çıkıyor nazar’ dedi. Ardından İrem Derici’ye takılan yakışıklı popçu ‘Yaa İrem her yerde bana evlilik teklif ediyorsun, bir evlilik şarkısı da beraber mi yapsak?’ dedi. Bir süre önce Instagramda siyah- beyaz fotoğrafını paylaşan Derici altına da ‘Erkenci kuş solucanı yakalar’ yazmıştı. Mesajı beğenen Edis, ‘Maşallah’ deyince Derici cevap olarak “Ben diyorum gel evlenelim, empire kurarız diye, yok yalan, yok banane” yazmıştı. 

YAKIŞIKLI POPÇUNUN GÖNLÜ YOK

Sonrasında verdiği bir röportajda da “Edis yetenekli ve işini çok iyi yapan birisi… Benim için işini çok iyi yapan adam dünyanın en seksi adamıdır” demişti. Edis'in konserde sarf ettiği sözler hayranları tarafından 'İrem kafayı taktı ama Edis'in gönlü yok' şeklinde yorumlara neden oldu.  

'BEN BiR TROLÜM'

İrem Derici,'6 yılımı devirdim bu sektörde, beni ciddiye almamayı öğrenseler herkesin hayatı daha güzel olacak.Çünkü ben 1987 yılındadünya üzerine trol olarak geldim' dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX