0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Eylül 2019 Cuma 09:43:00 - Güncelleme:23 Eylül 2019 Pazartesi 10:49:00

Ek yerleştirme yurt başvuru sayfası

Ek yerleştirme yurt başvuruları ne zaman yapılacak? sorusunun yanıtı öğrenciler tarafından araştırılıyor. Öğrenci adaylar, Ek yerleştirme yurt başvuruları ne zaman yapılacak? Ek yerleştirme yurt başvuruları nasıl yapılacak? sorularının yanıtını öğrenmek istiyor. Ek yerleştirme yurt başvuruları ile ilgili detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor.

Ek yerleştirme yurt başvuruları ne zaman yapılacak? Ek yerleştirme yurt başvuruları nereden yapılacak? sorularının yanıtı merak ediliyor. ÖSYM YKS ek yerleştirme sonuçları dün adayların erişimine açıldı. Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarını, 19 Eylül 2019 tarihinde saat 14.45'ten itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile görüntüleyebiliyor. Bir üniversiteye kayıt yaptırma hakkı kazanan öğrenciler yurt başvurularını ne zaman yapacaklarını öğrenmek istiyoyr. Ek yerleştirme yurt başvuruları ne zaman? sorusunun yanıtı haberimiz içerisinde yer alıyor.

EK YERLEŞTİRME YURT BAŞVURU EKRANI

EK YERLEŞTİRME YURT BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Ek yerleştirme yurt başvuru tarihleri henüz açıklanmadı. Ek yerleştirme yurt başvuru tarihleri açıklandıktan sonra haberimiz içerisinde yer alacak.

EK YERLEŞTİRME YURT BAŞVURULARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şu şekildeydi:

"Ek kontenjan ya da özel yetenek sınavı ile bir yükseköğretim kurumuna yerleşen, yatay/dikey geçiş yapan öğrenciler, yurt içi ve yurt dışı değişim programları, lisans tamamlama, lisansüstü öğrenciler ve ülkemize kendi imkânlarıyla gelen uluslararası öğrenciler için yurt başvuruları ilerleyen günlerde alınacak."

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX