0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Kasım 2017 Salı 08:55:00 - Güncelleme:07 Kasım 2017 Salı 17:04:00

Selin Şekerci Emine Erdoğan'a hakaret etmişti. Emine Erdoğan Selin Şekerci'nin özrünü kabul etti

Selin Şekerci geçtiğimiz yıllarda sosyal medya hesabı Twitter'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a hakaret etmişti. Selin Şekerci iğrençlik dolu hakaretinden sonra halk tarafından epeyce tepki almış ve dışlanmıştı. Emine Erdoğan, Şekerci'den 3 yıl sonra gelen özrü kabul etti.

Selin Şekerci devletin zirvesine küfretmenin muhaliflik olduğu zamanlarda o kervana katılarak yerini ve seviyesini belli etmişti. Millet tarafından yoğun tepki almış ve gözden düşmüştü. 3 yılı aşkın süre sonra aklı başına geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'dan yaptığı hakaret dolayısıyla özür diledi. Emine Erdoğan oyuncu Şekerci'nin özrünü kabul etti.

Selin Şekerci'nin Emine Erdoğan'a o hakareti 

Şekerci, Twitter paylaşımlarında "Birkaç yıl önce yaptığım bir sosyal mecra paylaşımı ile ilgili Sayın Emine Erdoğan Hanım'a kendimi ifade etme şansı buldum, kendisinden özür diledim. Özrümü kabul ettiği ve beni anlayışla karşıladığı için yine bu mecradan kendisine teşekkürlerimi ve saygılarımı iletmek isterim" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX