0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Mart 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:15 Mart 2019 Cuma 08:00:00

Eşe son dokunuş

Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika son yolculuğuna uğurlandı. Usta oyuncunun, 'Sana hakkım helal' diyerek tabuta dokunduğu an yürek dağladı. 

Usta oyuncu Demet Akbağ'ın önceki gün İzmir Güzelbahçe'de trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden eşi Zafer Çika, son yolculuğuna uğurlandı. Zafer Çika vasiyeti üzerine Çeşme'ye defnedilirken, cenaze töreninde izdiham yaşandı. Ünlüler dünyasının Akbağ'ı yalnız bırakmadığı törene Çika'nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Fatih Terim, Yılmaz Vural'la, sanatçılar Yılmaz Erdoğan, Ata Demirer, Cem Yılmaz, Berkay, Şahan Gökbakar, Deniz Seki ve Yonca Evcimik gibi isimler katıldı. 

FOTOĞRAFINI ÖPEREK AĞLADI

Cami avlusuna yakınlarının desteğiyle gelen Demet Akbağ, zaman zaman, taziyeye katılanların yakasındaki eşinin fotoğrafını alarak öpüp, gözyaşı döktü. Namaz sonrası Zafer Çika için helallik alındığı sırada Demet Akbağ, “Helal olsun” diye bağırdı. Ayakta durmakta güçlük çeken usta sanatçı, tabuta dokunup omuzlamak istedi. O anlar herkesi ağlattı.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX