0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Mart 2018 Çarşamba 02:01:00 - Güncelleme:17 Mart 2018 Cumartesi 16:50:00

Eşkiya son bölümü ile yine nefesleri kesti

ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm dün gece ekranlara geldi. İzleyicisini yine ekranlara kilitleyen dizi yine nefesleri kesti.

GÜNEŞ - ATV'nin izlenme rekorları kıran Salı günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü dün akşam seyircisiyle buluştu. Tüm izleyicilerin merakla beklediği son bölümde istihbaratın başında ve sürekli isminin zikredildiği Hasan Bey ortaya çıktı. Uyuşturucu tüccarlarına savaş açan Hızır Reis, yine yaptığı planla Ünal Bey ile birlikte hareket etti ve Hasan Bey'in ipliğini pazara çıkardı. Peki Hızır Reis, Hasan Bey'i öldürecek mi, istediği bilgileri alabilecek mi, Hızır Reis ve ailesinin, masanın yeni düşmanı kim olacak? Tüm bu soruların cevabı yayınlanacak olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni fragman ile bir nebze olsun cevap bulacak.

BURADA REİS SENSİN

Tipi'den ayrılan Gönül sahnelere geri döndü. Gönül'ü ilk gecesinde yalnız bırakmayan Hızır ve ailesi ile birlikte İlyas ve sevgilisi Özgür de vardı. Günlerdir İlyas'ın telefonlarına çıkmayan Özgür, kapıya kadar gelen İlyas'ı geri çevirmedi ve geceye katıldı. Eniştenin dans için müsade istemesine sert tepki gösteren Hızır Reis, eşi Meryem'in biz de seninle dans ederiz demesi üzerine "Burada reis sensin" dedi.

CEYLAN'I ÖLDÜRMEK İSTEDİLER

Hasan Bey İstanbul'a ayak basar basmaz Ekrem ve Güneş ile bir araya geldi. Ceylan'ın kendisine çok güvendiğini ancak bir şeyi sakladığını iddia eden Hasan Bey, Ceylan'ı sorguya aldıktan sonra Güneş ve Ekrem'e göndererek öldürtecekti. Ekrem'in Ceylan'ı aradan çıkar ki Hızır'ı bitirebileyim sözlerinin ardından Hasan Bey Ceylan'dan istediğim bilgiyi aldıktan sonra size yollayacağım gereğini yaparsınız. Ardından da işi Hakkı'ya yıkar onu da infaz ederiz. Sonrasında da Hızır ve Ünal'ı bitirirsiniz dedi.

DAVUT BEY ORTAYA ÇIKTI

İstihbaratın başındaki Hasan Bey, Ceylan ve Hızır'ı alınca Ünal Kaplan ile birlikte yapılan plan da devreye girdi ve aracına bomba konularak öldürülen ancak gizlenen Davut Bey ortaya çıktı. Çakırbeyli ailesi zaten bunu biliyordu ancak Ceylan ağabeyini ilk kez karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamadı, duygusal anlar yaşandı.

Kısa kısa...

Hızır Ali'nin sahte evlilik yaptığı Selda ajan çıktı, Hızır Reis'i öldürmek istedi. Mutfakta yemek yaparken yakaladığı Hızır Reis'e boş silahı doğrultunca yakayı ele veren Selda'yı Alparslan Ceylan'a götürdü. Ancak bu sırada Ceylan kendisini öldürmeye gelen Candan ile mücadele ediyordu. Mücadelenin sonunda Candan öldü. Olay yerine Selda ile gelen Alparslan ambulans ve polisleri görünce bir an Ceylan'ın başına bir durum geldiğini zannedip kelepçelediği Selda'yı arabada bırakıp eve koştu. Ajan olan Selda bunu fırsat bilip tokasıyla kelepçeden kurtulup kaçtı. Selda, Hızır Reis'in depoda gizlediği Yalçın'ın yanına giderek onu da kurtardı ve birlikte kaçtılar...

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX