0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Mayıs 2017 Cumartesi 11:25:00 - Güncelleme:13 Mayıs 2017 Cumartesi 11:29:00

Esra Erol kaç doğumlu? Esra Erol üçüncü çocuğuna mı hamile kaldı

Esra Erol'un eşi Ali Özbir, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf Erol'un üçüncü çocuğuna mı hamile kaldığı sorularını akla getirdi. Peki İzdivaç programının sunucusu Esra Erol gerçekten üçüncü çocuğuna mı hamile?

İzdivaç programı sunucusu Esra Erol'un eşi Ali Özbir, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf kafalarda soru işareti bıraktı. Eşi Esra Erol'un doğum gününü sosyal medya üzerinden kutlayan "2 çocuğumun annesi benim güzel eşim doğum günün kutlu olsun nice uzun yıllarımıza. Artık üçüncü çocuğu açıkla bence bugün tam günü. Not: Sen açıklamazsan ben açıklarım. Bilgine" notunu düştü. Bu paylaşımın ardından Esra Erol hamile mi? Esra Erol kaç yaşında kimi soruları gündeme geldi? Ünlü sunucu bu sorulara henüz bir yanıt vermedi.

ESRA EROL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Esra Erol, 12 mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp’de doğdu. 5 kız çocuğun ortancasıdır. Aslen Sinop Ayancık'lı bir ailenin çocuğudur. Adı Seyfi ve polis olan babasının tayin olduğu Kütahya’da İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladı. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesi’nden mezun oldu. Maltepe Üniversitesi’nin diksiyon-spikerlik kurslarına katıldı. Sonra Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı. Kanal D’de “Turkuaz” adlı bir program sundu. Ardından Technology Channel’da Siemens Mobile Kuşak Sunuculuğu yaptı.

Esra Erol, evlilik programı sunmaya Flash TV’de “Desti Izdivaç”adlı programla başladı. Oradan Star TV’ye geçip “Esra Erol'la İzdivaç” adlı programı ile bir ekran yıldızı haline geldi. Sonra kanalla yollarını ayırıp ATV’ye transfer oldu “Esra Erol`la Evlen benimle” programı sunmaktadır.


2 Temmuz 2010 tarihinde Ali Özbir ile sunucusu olduğu programında, canlı yayında evlendi. 23 Temmuz 2011 tarihinde İdris Ali Özbir adında erkek çocuğu oldu. 21 Kasım 2015 tarihinde Ömer adında bir oğlu daha oldu.

Esra Erol, 2004 yılında Kanal 7’de yayınlanan Kalp Gözü adlı dizide, Cennet Mahallesi adlı TV dizisinde, 2005’te Başkan adlı TV filminde, aynı yıl Tuzak adlı TV dizisinde, 2009 yılında Kanal-İ-zasyon adlı sinema filminde konuk oyuncu ve 2010 yılında da Kamerayla İzdivaç adlı filmde roller üstlendi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX