0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Nisan 2017 Cumartesi 17:23:00 - Güncelleme:22 Nisan 2017 Cumartesi 17:32:00

Fi dizisinin 4. 5. ve 6. yeni bölümü yayınlandı! Fi dizisi yeni bölüm ne zaman (Fi yeni bölümleri ekranda)

Fi dizisi 4. 5. ve 6. bölümleri ile izleyici karşısında. Yayınlanmaya başladığı günden beri izleyici tarafından ilgiyle takip edilen Fİ dizisinin hayran kitlesi her geçen gün genişliyor. Cesur sahneleri ve özgün tavırlarıyla izleyinin dikkatini çeken Fİ dizisinde Duru ile ilgili yeni planlar yapan Can'ın ne yapacağı merak konusu. 10 günde 10 milyon izlenme oranına ulaşan Fi 4. 5. ve 6. bölümleri ile izleyici karşısında

 

İnternette yayınlanmaya başladığı günden itibaren yeni bir soluk kazandıran Fi dizisi 10 günde 10 milyon izlenme oranına ulaştı. Dizinin devamı ise merak konusu şimdiden. Fi dizisinin merakla beklenen yeni bölümleri 21 Nisan'da yayınlandı.

 

Fİ DİZİSİ YENİ BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Fİ 4. BÖLÜM ÖZETİ

Duru’yu elde etmek için yeni yollar deneyen Can, rotayı rakibi Deniz’e çevirir ve Kaya’ya onu araştırması talimatını verir. Duru ile arasındaki gerilim sürerken, sunduğu ilginç bir ortaklık teklifiyle de Deniz’in hayatındaki yerini sağlama alır. Geçmişten gelen bir kadın ise Deniz ve Duru ilişkisinde yeni bir sınav olacaktır.

 

Fİ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Duru ve Deniz ilişkisi, bitme noktasına gelir. Can sonunda aradığı fırsatı bulmuş, tam gaz zafere yürüdüğünü sanırken, kendisinin sakladığı sırrın izini süren Özge sonunda bir kanıta ulaşacaktır.

 

Fİ 6. BÖLÜM ÖZETİ

Duru ve Deniz’in aldığı kararla karnına sert bir yumruk yiyen Can, daha büyük oynaması gerektiğinin farkına varır. Bu kez Duru ve Deniz’i hayalleri ile vuracaktır. Can amacına giden yolda yeni planlarını hayata geçirirken, Özge de Can hakkında bilgi almak için Eti’nin karşısına çıkar.

 

GENEL HİKAYE

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen... Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok satan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi, yaklaşık 60 dakikalık bölümleriyle sadece puhutv'de.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX