0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Eylül 2018 Cuma 00:00:00 - Güncelleme:21 Eylül 2018 Cuma 00:00:00

Geceleri uyuyamıyor

Kardeşleriyle kavga eden Hadise samimi açıklamalar yaptı. Ablasıyla bir daha asla iş yapmayacağını söyleyen popçu 'Canımı yakan, geceleri beni uyutmayan olaylar yaşıyorum' dedi.

Tolga ASLAN

'O Ses Türkiye' yarışmasının jüri koltuğunda oturacak isimler önceki akşam bir araya geldi. Gecenin sonunda şarkıcı Hadise ailesiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Hadise, “Sıkıntılar var mı var! Ama onlar benim ailem, profesyonel anlamda devam etmesek de onlar benim canım… Ablama dava açtığım yönündeki haberler yalan! Annemi, babamı rencide edecek bir şey yapmam tabiiki de karşınıza çıkıp bir şey yok desem yalan olur ancak özelimi özel tutmaya çalıştığımı da biliyorsunuz. Canımı yakan, geceleri beni uyutmayan olaylar yaşıyorum bunlar çok samimi bir şekilde söylüyorum evet sıkıntılar var ancak biz bunları çözeceğiz onlar benim canım onlar benim ailem…” şeklinde konuştu. Gözyaşlarını tutmakta zorlanan Hadise profesyonel anlamda ilişkilerinin bittiğini söylerken “Bundan sonra onlarla birlikte çalışmayacağım” sözlerinin altını çizdi.

'KÖR DEĞİLSİNİZ'

Hadise, dudaklarının son derece büyük göründüğü fotoğraflar hatırlatılınca “Bizler göz önünde olan isimleriz ve tabii ki zaman zaman minik dokunuşlar gerekebilir, hiç kimse kör değil ve sizler de görüyorsunuzdur ben bir şey demeyeceğim” diyerek dudaklarına estetik yaptırdığını kabul etti.

 

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX