0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Kasım 2017 Salı 14:04:00 - Güncelleme:07 Kasım 2017 Salı 14:29:00

Gülben Ergen hakkında flaş gelişme! Hapse mi girecek? Ergen'e ne cezası kesildi?

Gülben Ergen ve Erhan Çelik'in tartışmalı boşanmalarının ardından yeni gelişmeler yaşanıyor.

Gülben Ergen hakkında davacı Erhan Çelik'e yönelik önleyici koruma tedbiri kararı verildi. İfade ve tutanaklara göre Gülben Ergen'in karara uymadığı belirlendi.

Bu gelişmelerin ardından Gülben Ergen'in zorlama hapsine karar verilmesi talep edildi

İŞTE O BELGE



SAVCI İSTEMİŞTİ

 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul 14.Aile Mahkemeleri'ne bir yazı göndererek, Erhan Çelik'in şikayeti üzerine mahkemenin aldığı önleyici tedbir kararlarına uymayan Gülben Ergen hakkında "Zorlama hapis" kararı verilmesini istedi.

SAVCI, AİLE MAHKEMESİNE YAZI GÖNDERDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu Savcısı Selam Berna Altay tarafından 7 Kasım 2017 tarihinde İstanbul 14. Aile Mahkemesi'ne bir yazı gönderilerek, Gülben Ergen hakkında davacı Erhan Çelik'e yönelik önleyici koruma tedbiri kararı verildiği hatırlatıldı.

ZORLAMA HAPSİ İSTENDİ

Gülben Ergen'in mahkemenin bu kararına uymadığı belirtilen savcılık yazısında, mahkemeden Ergen hakkında Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'un 13 / 1 maddesi gereğince zorlama hapsine karar verilmesi istendi.

O MADDE 10 GÜNE KADAR HAPİS CEZASI ÖNGÖRÜYOR

Madde 13 / 1 : Bu kanun hükümlerine göre hakkında tedbir kararı verilen şiddet uygulayan, bu kararın gereklerine aykırı hareket etmesi halinde, fiili bir suç oluştursa bile ihlal edilen tedbirin ve aykırılığın ağırlığına göre hakim kararıyla üç günden 10 güne kadar zorlama hapsine tabi tutulur.

ERHAN ÇELİK VE SEREN SERENGİL'İN DE HAPSİ İSTENMİŞTİ

Savcılık, Gülben Ergen'in şikayeti üzerine mahkemelerin aldığı önleyici tedbir kararlarına uymayan Erhan Çelik ve Seren Serengil hakkında "Zorlama hapis kararı" verilmesini istemişti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX