0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Eylül 2018 Cumartesi 00:00:00 - Güncelleme:22 Eylül 2018 Cumartesi 00:00:00

Güldüren pişti

Hande Yener'le eski sevgilisi Sinan Akçıl, aynı mekanda pişti oldu. Hande koşar adım oradan uzaklaşırken yakışıklı müzisyen kahkaha atarak 'Klasik Hande işte, yürüse daha iyiydi' dedi.  

Tolga ASLAN

Bundan 8 yıl önce büyük aşk yaşayan Hande Yener'le Sinan Akçıl yıllar sonra aynı mekanda pişti oldu. O dönem Hande Yener'in Sinan Akçıl'dan hamile kaldığı iddia edilmiş, hatta bu nedenle ünlü müzisyenle Hadise'nin arası açılmıştı. Önceki gün Akmerkez'de lüks bir mekanda arkadaşlarıyla baş başa yemek yiyen Hande Yener karşısında Sinan Akçıl'ı görünce şoke oldu. 

YAN YANA OTURDULAR 

Yakışıklı müzisyen eski aşkını görmezden gelerek, yan masasında oturan arkadaşlarının yanına geçti. İkili, aynı karede görüntü vermemek için yoğun çaba sarf etse de bunda başarılı olamadı. Eski sevgilisiyle pişti olan Yener, çareyi koşar adımlarla mekanı terk etmekte buldu. 

ARKASINDAN ÇOK GÜLDÜ 

Güzel popçunun arkasından kahkahalar atan Sinan Akçıl, mekan çıkışı piştiyle ilgili sorular karşısında da rahat tavırlar takındı. 'Hande Yener koşarak gitti, ne düşünüyorsunuz?' sorusu üzerine Akçıl, 'Klasik Hande işte... Yürüse daha iyiydi' dedi. 

BU LAF KAVGA ÇIKARIR

Aracına bineceği sırada tekerleğinin patladığını fark eden Sinan Akçıl 'Nasıl patladığını anlamadım, şimdi fark ediyorum. Birinin nazarı değmiş olmalı' diyerek Hande'ye gönderme yaptı.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX