0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mart 2019 Cumartesi 14:56:00 - Güncelleme:23 Mart 2019 Cumartesi 16:21:00

"Bu kadar alçalmayı nasıl başardın Kılıçdaroğlu"

Cumhur İttifakı’nı Ankara mitinginde kürsüye çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçel, "31 Mart seçimleri Ankara için uçurumdan önceki son çıkıştır. 8 gün sonra ya beka diyeceğiz ya belaya boyun eğeceğiz. Ya yurdum diyeceğiz ya yutulmaya razı geleceğiz" dedi. Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vuran Bahçeli, "CHP Genel Başkanı YPG'ye terör örgütü diyemiyor, 15 Temmuz'a hala "darbe tiyatrosu" diyor., "İslam dünyasından kaynaklanan terör" diyor. Kılıçdaroğlu'na soruyorum sana bu kadar alçalmayı nasıl başardın?" ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ile MHP’nin İzmir’den sonraki ikinci ortak mitingi bugün Ankara’da yapılıyor.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan miting alanındaki halkı selamlamasının ardından kürsüye  Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki kürsüye çıktı.

Özhaseki sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sahneye çıktı. Bahçeli'nin açııklamalarından öne çıkanlar: 

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimine 8 gün kala Cumhur İttifakı olarak Başkentimizin huzurundayız. Cumhur İttifakı’nın ikinci ortak mitingine milli bir heyecanla katılan her kardeşime her vatandaşıma şükranlarımı sunuyor, hepinize hoş geldiniz diyorum.

Bozkırın ortasından yükselen, bağrından Cumhuriyeti çıkaran, Ankara, Türkiye’nin ortak kaderi, ortak kıvancıdır. Ankara iftiharımızdır, irademizin irfan ve itibar kaynağıdır. Ankara milli birliğimizin eşiği, milli bekamızın stratejik eşiğidir. Seğmenler kadar inançlıyız, Türkiye kadar kuvvetliyiz. Cumhur kadar haysiyetliyiz, Cumhuriyet kadar haşmetliyiz. Biz, Türk milletiyiz, biz Cumhur İttifakıyız.

Ankara’nın özlemleri vardır. Ankara’nın gelecek hayalleri vardır.  31 Mart seçimleri Ankara için uçurumdan önceki son çıkıştır. 31 Mart yeni sisteme geçişten sonraki ilk seçimdir. 31 Mart seçimleri, Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin geçişinden sonraki ilk mahalli idareler seçimidir.

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinden 281 gün sonra, aziz milletimiz sandık başına gitmektedir. 8 gün sonra, yalnızca belediye başkanı seçmeyeceğiz, yalnızca belediye meclis üyesi, köy ve mahalle muhtarı belirlemeyeceğiz. Bunların önünde ve üstünde milli bekamızın, Ankara’nın tarihsel ve egemenlik haklarının hem teyidini hem de tescilini yapacağız.

YA YURDUM DİYECEĞİZ YA YUTULMAYA RAZI GELECEĞİZ

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin kökleşmesine, Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümünün inşa ve ihyasına, güçlü bir destek vereceğiz. İstikrarı temellendirilmiş, siyasi gerilimleri en aza indirilmiş, toplumsal huzur ve normalleşmesi sağlanmış bir Türkiye’ye geçiş yapacağız. Yeni hükümet sistemiyle uyumlu olması, beka düzeyinde önemli olan yerel yönetimleri sizlerin tercihiyle güvenceye kavuşturmuş olacağız.

31 Mart seçimleri Ankara’nın önünü kesmeye azmetmişlere, Ankara’nın önünü açmaya yemin etmişlerin seçimidir. 31 Mart seçimleri yalanla doğru, sahtekarlıkla sadakat, terör sevicilerle Türkiye sevdalıları arasında yapılan en kritik seçim olacaktır. 8 gün sonra ya beka diyeceğiz ya belaya boyun eğeceğiz. Ya yurdum diyeceğiz ya yutulmaya razı geleceğiz.

ZİLLET İTTİFAKI KUMPASTIR, KOMPLODUR, KARANLIKTIR

Cumhur İttifakı, milli varoluşumuzun hizmetkarıdır, Cumhur İttifakı milli onurun güveni, milli ömrün güvencesidir. Buna karşılık Zillet İttifakı kumpastır, komplodur, karanlıktır, kaostur, kavgadır, kargaşa güvertesidir. Ankara dün zilleti reddetti, Cumhuriyet’in zirvesine yükseldi, dün rezaleti def etti, Türkiye’nin haklı gururu sayesinde tırmandı. İnancım odur ki, yine başaracak, yeniden bir tarih yazacaktır. Cumhur İttifakı olarak buna and içtik. Hacı Bayram Veli Hazretlerinin emanetlerine leke düşürmeyeceğiz. Şehy Ali Semerkandi Hazretlerinin mirasını kirletmeyeceğiz, Mustafa Kemal’in kutlu hedeflerini asla ihmal ve inkar etmeyeceğiz.

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Mehmet Özhaseki’dir. Milliyetçi Hareket Partisi, bütün mensuplarıyla, bütün teşkilatlarıyla Sayın Özhaseki’nin arkasındadır, destekçisidir. Ankara'nın tüm ilçelerinde cumhur ittifakı adayları için elimizden geleni yaptık. Biliniz ki, Ankara Türkiye'nin özetidir, özdeğeridir. Ankara, Türkiye'nin ta kendisidir. Sayın Mehmet Özhaseki Ankara'nın güzide bir evladıdır.

Ankara'ya bakan, Ankara'yı kavrayan her vicdan sahibi, milli bekamızın önemini idrak edecektir. 15 Temmuz'da yağdırılan kurşunları hatırından çıkarmayacak kararını buna göre verecektir. Her Ankaralı döviz baronlarının yeniden başlayan saldırılarını dikkate alıp milli duruşunu gösterecektir. Beka sorunu yok demek milli mücadeleyi unutturmak demektir. Beka sorunu yok demek, Ankara'nın başkent olarak tarih sahnesine çıktığı sürecin kesintiye uğraması demektir. Karşımızda seçenek bellidir. Ya Türk milleti bir ve bütün tutulacak ya da acıklı bir şekilde parçalanacaktır. Bu zillete kucak atanlar, muhterem ecdadımızın yüzüne yarın nasıl bakacaklar? Oy peşindeydik, günlük hesaplardaydık mı diyecekler. Zillet ittifakı, Mehmetçiğe kurşun sıkan hainlerle işbirliğini tarihe nasıl anlatacaklar? Türk milleti bunu asla kabul edemez. Ankaralı kardeşim bu ihaneti yemez yutmaz. Hiçbir kardeşim buna razı olmaz. Ankara aşılmaz kale gibi yükselir bu oyuna gelmez. Vatan evlatlarına kanlı pusular kuran teröristlerin başkent Ankara'da ne işi vardır? CHP Genel Başkanı FETÖ ile PKK ile aynı çizgiye nasıl yuvarlanmıştır? HDP'nin eşbaşkanı açık açık diyor ki, Mansur Yavaş seçilirse HDP'nin oylarıyla seçilmiştir. 

KILIÇDAROĞLU'NU AFİŞE ETTİ

Mert olun, yürekli olun, adam olun, cesaretiniz varsa hangi mihraklarla omuz omuza verdiğiniz gelin Ankaralıya anlatınOnca alavere dalavereye saptıktan sonra çıkıp da Ankaralı kardeşlerime yalan söylemeyin. Ankaralı kardeşlerim PKK'ya nasıl evet diyecek? Bu reva mıdır, bu hak mıdır, bu Ankaralıya nasıl yapılır? CHP Genel Başkanı henüz YPG'ye terörist diyemedi? YPG, Zeytin Dalı'nda Fırat Kalkanı'nda askerlerimizi şehit eden katil örgüt değil mi? Yeni Zelanda'da bir vandal kardeşlerimizi şehit etti, ne varki CHP Genel Başkanı İslam dünyasından kaynaklanan tiyatrodan bahsetti. Kılıçdaroğlu soruyorum sana, bu kadar alçalmayı nasıl başardın?

"BUNLARIN HEPSİ FASA FİSO, YA MHP'LİSİNDİR YA DEĞİLSİNDİR"

Biz Türkiye'yi yedi düvele meydan okuyarak inşa ettik. Gezi Parkı'nda denediler şamarı yediler, 6-7 Ekim'de denediler bedelini ödediler, hendek ve çukur açtılar o çukurlara gömüldüler. Zillet ittifakına diyorumki, Ankara'yı ele geçiremeyeceksiniz. Eski MHP'liymiş eski ülkücüymüş. Bunların hepsi faso fiso. Ya MHP'lisindir ya değilsindir. Dün CHP'yi kötülerken, bugün CHP'nin filikasına binen bir şahsiyetin siyasi karakteri olamaycaktır. Ulus'taki ilk meclis, bir yandan ülke savunması için çalışırken, bir yandan da milli birlik için uğraşıyordu. Bize patates soğan edebiyatı yapanlara, 7-8 Ağustos 1921'de yayınlanan emirleri okumalarını öneririm. Türk milleti ekmeğini böldü cepheye gönderdi. 

"WASHİNGTON'A BRÜKSEL'E KARŞI CUMHUR İTTİFAKI TEK BAŞINA DİRENİR"

Zillet ne yaparsa yapsın, Cumhur İttifakı karanlığı yırtmak için geliyor. Kime oy vereceğim belli değil, kararsızım diyen her kardeşime çağrım, gelin Türkiye'nin yükselişi için gelin Cumhur İttifakı'nda buluşalım. İttifakımız, hainlere karşı milli bir ittifaktır. CHP'ye, İP'e oy veren vatandaşlarım, Kürt kökenli vatandaşlarım gelin bu şerefe siz de dahil olun. Türkiye düşmanlarına karşı Cumhur İttifakı diyoruz. Washington'a Brüksel'e karşı Cumhur İttifakı tek başına direnir iddiasındayız. Ankara'ya her zaman inanıyorum, sizlere güveniyorum. Yolunuz, bahtınız ve alnınız açık olsun diyorum.

Başkan Erdoğan: Bu seçim milli irade yüzsüzleri için yolun sonu olacaktır


Mehmet Özhaseki:  CHP'nin adayı belediyeciliği bilmiyor

Cumhur İttifakı Ankara mitinginden kareler

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX