0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ekim 2019 Çarşamba 09:17:00 - Güncelleme:16 Ekim 2019 Çarşamba 14:44:00

Masterchef Türkiye'nin çekildiği Tebessüm Kahvesi nerede? Masterchef Türkiye'de kim kazandı?

Masterchef Türkiye yeni bölüm nerede çekildi? Masterchef Türkiye'nin çekildiği Tebessüm Kahvesi nerede, nasıl? sorularının yanıtı Masterchef izleyicileri tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Masterchef Türkiye'de bu haftanın ilk dokunulmazlık yarışı Tebessüm Kahve'de oynandı. Masterchef Türkiye'nin yeni bölümün çekildiği Tebessüm Kahvesi ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Masterchef yarışmacıları bu haftaki ilk dokunulmazlık yarışı için yemeklerini Tebessüm Kahvesi'nde çalışan 10 down sendromlu personel için yaptı. Masterchef Türkiye'nin çekildiği Tebessüm Kahvesi ile ilgili merak edilenler ve dokunulmazlık yarışı hakkında merak edilenler haberimiz içerisinde yer alıyor.

Masterchef Türkiye'nin çekildiği Tebessüm Kahvesi nerede? Masterchef Türkiye'de kim kazandı? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Masterchef Türkiye'de bu haftanın ilk dokunulmazlık yarışı Tebessüm Kahve'de çekildi. Masterchef yarışmacıları bugünkü yemeklerini Tebessüm Kahvesi'nde çalışan 10 down sendromlu personel için yaptılar. Peki, hangi takımın yaptığı yemekler daha çok beğenildi? Dokunulmazlık yarışını hangi takım kazanndı? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF TÜRKİYE YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN.


 

TEBESSÜM KAHVESİ NEREDE?

Tebessüm Kahvesi Üsküdar Belediyesinin tüm dünyada ses getiren sosyal sorumluluk projesidir. 21 Mart 2016 tarihinde açılan Tebessüm Kahvesi nde 10 down sendromlu personel garsonluk yapmaktadır. Barbaros, Veysi Paşa Sk. No:35 Üsküdar adresinde yer alan; Üsküdar Burhan Felek köşkünün bahçesinde hizmet veren Tebessüm kahvesi nezih huzurlu ortamında her gün 08:30- 20:00 saatleri arasında kadar konuklarını ağırlıyor.Günün her öğününde usta aşçılarımızın yemeklerini, kahvelerini Tebessüm Kahvesinin her daim taze çayını down sendromlu gençlerin servisi ile tadabilirsiniz. 

MASTERCHEF YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Bu akşam TV8 ekranlarında yayınlanacak Masterchef Türkiye'de takımlar dokunulmazlık için yarıştı. Yeni bölümün Üsküdar Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi olan Tebessüm Kahvesi'nde çekildiği Masterchef'te yemekleri down sendromlu personeller değerlendirdi. Eğlenceli anların yaşandığı Masterchef Türkiye'de dokunulmazlık oyununu Ekin'in kaptan olduğu Kırmızı takım kazandı. Mavi takım bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı alan Batuhan, eleme potasına Güzide'yi gönderdi. Takımın oylamasında çıkan sonuca göre, eleme potasına giden 2. isim Yekatarina Sungur oldu.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX