0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Ocak 2020 Pazartesi 14:26:00 - Güncelleme:27 Ocak 2020 Pazartesi 15:45:00

Provakatör Berna Laçin'e bir tokat da marka yüzü olduğu firmadan geldi

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik deprem sonrası atığı provokatif tweet sonrası büyük tepki toplayan Berna Laçin'e bir darbe de reklam yüzü olduğu detarjan markasından geldi.

Berna Laçin, Elazığ depremi sonrası attığı provokatif tweet'le büyük tepki çekmişti. Onlarca kişinin yaşamını yitirdiği felaketin ardından "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi falan, depremden dolayı muafiyet alıyor" diye yazan Berna Laçin'in duyarsızlığına eleştiri yağdı.

Büyük öfkeye neden olan bu tweet nedeniyle, Twitter'da Berna Laçin aleyhine kampanya başlatıldı. Kullanıcılar, Berna Laçin'in marka yüzü olduğu deterjan markasına, 'Bırak bulaşıklarımız kirli kalsın, sen bu zihniyeti temizle' diye çağrı yaptı. Berna Laçin'in reklam yüzü olduğu temizlik markası Fairy, provokasyona kayıtsız kalmadı. Fairy'den Berna Laçin'e tokat gibi hareket geldi.

Fairy, Berna Laçin'in görsellerini sosyal medya hesaplarından kaldırdı. Oyuncunun paylaşımıyla ilgili savcılık tarafından soruşturma da başlatıldı.




(Sabah)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX