0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Ocak 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:12 Ocak 2019 Cumartesi 08:00:00

Hakaretlerinin hesabını verdi

Bir alışveriş merkezinin kafesinde oturan başörtülü kadınlara “Ne işiniz var burada, Arabistan’a gidin” diyerek hakaret eden Deniz Çakır, yargı karşısına çıktı. 

Oyunculuğundan daha çok bitmeyen sansasyonlarıyla gündeme gelen Deniz Çakır, son olarak İstanbul’da bir alışveriş merkezinin kafesinde başörtülü kadınlara “Burası Arabistan mı? Ne işiniz var burada, Arabistan’a gidin” diyerek hakaret etmişti. Toplum tarafından büyük tepki çeken Çakır, hakkında açılan soruşturma kapsamında dün sabah Çağlayan Adliyesi’ne ifade vermeye gitti. Olayın ardından ilk olarak Deniz Çakır’ın menajeri, “Öyle bir olay yaşanmadı. Deniz Çakır’ın geçen hafta saç rengi bile farklıydı” derken, tam tersi bir açıklama yapan Çakır “Olay yaşandı ama asıl mağdur benim” demişti. Yaşanan çirkin olayın ardından Türkiye Cumhuriyeti tarafsız adaletine ifade vermeye çağrılan Deniz Çakır, adliye girişinde görüntü vermemek için büyük çaba harcadı. Adliye binasının 4. katında savcının karşısına çıkan Çakır, o kata basın mensuplarının alınmamasını istedi. Uzun uğraşlarına rağmen yine de görüntülenmekten kurtulamayan oyuncu, adliye çıkışında yuhalandı. Çakır'ın 'Başörtülüler beni çok sever' diyerek kendini savunmaya çalışması dikkat çekti.

Deniz Çakır'ın sözlü tacizde bulunduğu kadınlar olay anını anlatır-ken gözyaşlarına boğulmuştu.

Çağlayan Adliyesi'nde ifade veren Deniz Çakır böyle görüntülendi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX