0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Temmuz 2018 Cuma 00:00:00 - Güncelleme:20 Temmuz 2018 Cuma 00:00:00

Harbiye çıkarması 

Türkiye sevdalısı İnna, Harbiye'de binlerce seveniyle buluştu. Romanyalı şarkıcı, Ajda Pekkan’ın ‘Yaz Yaz Yaz’ şarkısını söyleyerek şaşırttı.

Tüm dünyanın şarkılarını söylediği ve ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Inna, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava’da sahne aldı. Konserde ‘Nirvana’ , ‘Roulette’ , ‘Gimme Gimme’ gibi hit parçalarını seslendiren şarkıcı, payetli kostümüyle yaptığı danslarıyla da seyirciye unutulmaz anlar yaşattı. Konserde Ajda Pekkan’ın söylediği ‘Yaz Yaz Yaz’ şarkısını da seslendiren dünyaca ünlü stara Harbiye seyircisi de tek bir ağızdan eşlik etti. Daha sonra başka Türkçe şarkılar da bildiğini söyleyen Inna, Ebru Gündeş’in ‘Çingenem’ şarkısını Türkçe olarak mırıldandı ve “ Ebru Gündeş’i severim” dedi.  Türkiye'yle hiçbir bağlantısı olmamasına rağmen sık sık ülkemize gelen ve büyük ilgi gören İnna'nın artık Türkçe'yi de rahat konuşuyor olması 'İnna artık bizden biri' dedirtti.  

Mutluluktan ağladı 

Konserinin bir bölümünde seyircilerine, “Benimle şarkı söylemek isteyen var mı?” diye soran Inna, bir hayranını sahneye davet etti. Sahneye çıkan küçük hayranı mutluluktan ağlayarak “Seni çok seviyorum” diyerek güzel sanatçının boynuna sarıldı.  Minik hayranına Türkçe ‘Seni Seviyorum’ diye karşılık veren Inna büyük alkış aldı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX