0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Ağustos 2018 Salı 00:00:00 - Güncelleme:14 Ağustos 2018 Salı 00:00:00

Hedefi Açıkhava

Harbiye Açıkhava'da Yalın konserine giden oyuncu Tuvana Türkay 'Ben de albüm yapacağım, hayalim seneye bu sahnede olmak' dedi.  

Tolga ASLAN

Futbolcu Alper Potuk'tan ayrıldıktan sonra müzik sektörüne merak saran Tuvana Türkay albüm hazırlığı yaptığını söyledi. Önceki akşam Harbiye Açıkhava sahnesinde Yalın konserini izlemeye giden güzel oyuncu, konser öncesi kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevapladı. Sıkı bir Yalın hayranı olduğunu ifade eden Türkay, ''Sık sık kendim şarkılar söyleyip şarkı sözleri yazıyorum. Şarkı sözlerini kendi yazan sanatçıya da çok saygı duyuyorum'' dedi. 'Şarkı sözü yazarlığını ve söylemeyi profesyonelliğe dökmeyi düşünüyor musunuz?' sorusuna ise 'Sevgili Ozan Doğulu'yla bir şarkımın aranjesini neredeyse bitirmek üzereyiz. Onun dışında zamanında yine bir çalışmam olmuştu fakat o zaman nabız yoklamamıştım şimdi gerçekten hayata geçirmek istiyorum. Bunun için de zaman gerekiyor tam anlamıyla yüzde 100'ünü vermem gerek bu işe' dedi. 'İlerleyen yıllarda sizi Harbiye sahnesinde görebilir miyiz' denilince de, ''Çok güzel söylediniz. İnşallah olur çok istiyorum, neden olmasın' dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX