0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Ekim 2020 Cuma 15:45:00 - Güncelleme:09 Ekim 2020 Cuma 15:45:00

Hercai dizisi oyuncularından sevilen isim Akın Akınözü son paylaşımıyla büyük beğeni topladı

ATV'nin sevilen dizilerinden Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimler arasında yerini alıyor. 2,6 milyon takipçisi bulunan Akın Akınözü son paylaşımıyla büyük beğeni topladı.

Cuma akşamları atv'de yayınlanan Hercai dizisi sayesinde ün kazanan Akın Akınözü'nün sosyal medyada da hızla takipçi sayısı artıyor. Yerli ve yabancı hayranları tarafından büyük ilgi gören oyuncunun ınstagram'da 2.6 milyon takipçisi bulunuyor. Her paylaşımı ile beğenileri toplayan Akın Akınözü, Cihangir'de geçmiş zamanda çekilen bir pozunu yayınladı.

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Hercai'de Miran karakterine hayat veren Akın Akınözü karizmasıyla etkiledi. Yerli ve yabancı hayranları tarafından büyük ilgi gören oyuncunun ınstagram’da 2.6 milyon takipçisi var.

Her paylaşımı ile büyük beğeni toplayan Akın Akınözü, Cihangir’de geçmiş zamanda çekilen bir pozunu yayınladı. Oyuncu, şimdilerde Midyat’ta dizi çekimlerinde bulunuyor.

İşte Akın Akınözü'nün o paylaşımı;

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX