0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Temmuz 2018 Perşembe 00:00:00 - Güncelleme:26 Temmuz 2018 Perşembe 00:00:00

Hüzünlü şarkılar için minik botoks

Yüzüne botoks yaptırdığını itiraf eden Sibel Can, 'Hüzünlü şarkıları etkili söyleyebilmem için botoksu milimetrik yaptırıyorum' dedi.  

Ahmet DÖĞEN

Usta şarkıcı Sibel Can önceki akşam Harbiye Açıkhava'da sahneye çıktı. Haziran ayında çıkan ‘Yeni Aşkım’ albümünden şarkıları ve geçmişte tüm sevenlerinin diline pelesenk olmuş eserlerini müzikseverlerle hep bir ağızdan seslendiren Can, kostümleriyle de göz kamaştırdı. 'Yeni Aşkım' adlı albümü öncesi İsviçre'nin Cenevre kentindeki bir güzellik merkezinde hücre yeniletme tedavisi görerek ve zayıfladığı iddialarına da cevap veren Sibel Can şunları dile getirdi; 'Zayıflamadım, süzüldüm. Bu konular nereden çıktı bilmiyorum. Yemin ediyorum botoks bile yaptırmaya gidemedim. Arada bir milim dokunduruyorum. Çünkü ben çok korkuyorum öyle şeylerden. Çünkü hüzünlü şarkılarda gergin bir surat istemiyorum. Hüzün belli olmalı gözümün içinden. Ben botoksa bile milim milim dikkat ederken, öyle bir olay kesinle yaptırmadım. Benim genler güzel.' 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX