0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Ekim 2017 Cumartesi 11:05:00 - Güncelleme:07 Ekim 2017 Cumartesi 11:17:00

İbrahim Tatlıses çılgına döndü: İnsan sandığım şeytanlar varmış

İbrahim Tatlıses, akşam saatlerinde Instagram hesabından yaptığı bir açıklamayla isyan etti. Bir iş görüşmesi sırasında çektirdiği fotoğrafın muhatapları tarafından kötü amaçlar için kullanıldığını iddia eden İbrahim Tatlıses, "İnsan sandığım şeytanlar varmış meğersem" diyerek isyan etti.

İbrahim Tatlıses şahsi sosyal medya hesabından çok sert açıklamalarda bulundu. 

İBRAHİM TATLISES: ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN

Nezaketen yaptığı bir iş ziyareti sırasında çektirdiği bir fotoğrafın kötü amaçlar için kullanıldığını belirten Tatlıses, İnsan sandığım şeytanlar varmış. Birilerinin samimiyetine yazık ki inandım" diyerek hem isyan etti hem kendine kızdı. Tatlıses Instagram'dan paylaştığı mesajın sonunda "Allah sizleri bildiği gibi yapsın" dedi.

İzmir'de insan sandığım şeytanlar varmış meğersem... Ben İzmir'de tek başıma çalışırım, en sevmediğim ortaklıktır. Birilerinin samimiyetine yazık ki inandım. Yazıhanelerine davet ettiler gittim, resim çekelim dediler, çektik. Ben nereden bilecem ki; beni kullanacaklar... Bir gün sonra İbrahim Tatlıses'le ortaklık yapıyoruz, bana göre tiniyetsizlermiş... Yazık ki, ne yazık yakıştıramadım, oysaki ne güzel göstermişlerdi kendilerini... ALLAH'ım sizleri bildiği gibi yapsın...!!!

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX