0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Mayıs 2017 Cuma 13:53:00 - Güncelleme:19 Mayıs 2017 Cuma 14:08:00

İçerde 35.bölüm çıktı! 35. yeni bölüm fragman yayında Sarp suçlu olmadığını kanıtlayabilecek mi?

İçerde 35.bölüm yayınladı. Merakla izlenen İçeride dizisinin yeni bölümü 22 Mayıs Pazartesi akşamı Show TV'de ekranlara gelecek. Yusuf Müdürünün yayında elinde silahla basılan Sarp gizli polis olduğunu kanıtlayabilecek mi? İşte 35. bölümle ilgili tüm ayrıntılar haberimizde...

 

Show TV'nin Pazartesi akşamına damga vuran Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi "İçerde"nin 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Sarp, Yusuf Müdür tarafından gizli görevde olduğunu ispat etmeye çalışıyor. Memurun 'Sarp polis değilmiş, yalan söylemiş' dediği anlar ve Coşkun'un Celal'e ateş ettiği final sahnesi tanıtıma damga vurdu. İşte İçerde 35. bölüm fragmanı ve yeni bölümden tüyolar...

İÇERDE 35. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

COŞKUN, CELAL'İ VURUYOR

 

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Uğur Yücel, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler'in paylaştığı İçerde'nin 35. bölümünde Celal'in planı yüzünden Sarp, Yusuf Müdür'ü öldürmekle suçlanıyor. Peki, Sarp, gizli polis olduğunu kanıtlayabilecek mi? Merak edilen soruların yanıtı 22 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak 35. yeni bölümde belli olacak.

 

 

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

 

Füsun’un, Mert’le olan yüzleşmesi ekran başındakilere duygusal anlar yaşatırken, Celal ile Mert arasındaki pazarlıktan habersiz olan Sarp, Mert ile birlikte annesini kurtarmak için harekete geçti. Sarp, annesini kurtardı ama Celal’in tuzağına düşmekten kurtulamadı.

 

Tüm gerçeklerden habersiz olan iki kardeş yeniden karşı karşıya geldi. Annesini kurtarmak için Mert’le birlikte hareket eden Sarp’ı yolun sonunda büyük bir tehlike bekledi. Polis olduğu ortaya çıktıktan sonra ilk defa Celal ile karşı karşıya gelen ve ondan hiçbir sözünü sakınmayan Sarp, kendini savaşın tam ortasında buldu.

Celal ve Sarp arasındaki hesaplaşmada Celal’in “Yusuf Müdür”ü vurduğu final sahnesi izleyenleri şok etti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX