0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Mayıs 2017 Salı 16:59:00 - Güncelleme:16 Mayıs 2017 Salı 17:09:00

İçerde dizisi son bölüm izle! 34. yeni bölüm fragmanı Yusuf müdür yaşıyor mu

İçerde dizisinin son bölümü izleyicilerin nefesini kesti. Final bölümü yaklaştıkça izleyicileri daha da heyecanlandıran İçerde dizisi 34. yeni bölümün fragmanlarında Celal!in intikam sahnelerine yer veriyor. Sarp'ın polis olduğunu öğrendikten sonra küplere binen Celal, Mert’i ise büyük bir ikilemde bıraktı. Sarpa kumpas kuran Celal ve Mert'i ilerleyen sahnelerde neler karşılayacak? Vurulan Yusuf müdür yaşıyor mu? İşte İçerde dizisi 34. yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

İçerde son bölüm bu akşam yayınlandı. Ekranların sevilen dizisi ‘İçerde’nin yeni bölümünde Sarp’ın polis olduğunu öğrenen Celal, onu ve tüm sevdiklerini yok etmek için harekete geçti. Sarp’ın annesi Füsun’u kaçırtan Celal hedefine, Sarp’a ulaşmaya bir adım daha yaklaştı. ‘İçerde’nin soluksuz izlenen yeni bölümü 15 Mayıs Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de yayınlandı.
 Ekranların reyting rekortmeni dizisi ‘İçerde’de Sarp ve Mert arasında geçen unutulmaz düello sonunda iki ezeli düşman, kurtularak bir süreliğine de olsa birbirlerinden kaçmayı başaracak. Ancak bu esnada devreye giren ve oyunu kendi kurallarına göre oynayan Celal, Sarp’ın annesi Füsun’u kaçırtacak. Füsun’un kaçırılması, Sarp’ı öfkeden deliye çevirirken, Mert’i ise büyük bir ikilemde bırakacak. “Füsun’u kaçıran adam” olarak görülen Mert, büyük bir vicdan muhasebesiyle karşı karşıya kalacak. Vicdanı ağır basan Mert, Füsun’u kurtarmak için Sarp’la birlikte harekete geçecek.

İÇERDE 34. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

İÇERDE YENİ BÖLÜM SON BÖLÜM İZLE

Celal ile Sarp karşı karşıya geliyor! Kıyamet kopacak! İçerde dizisi yeni bölümde annesini kurtarmak için Mert’le birlikte hareket eden Sarp’ı yolun sonunda büyük bir tehlike bekleyecek. Polis olduğu ortaya çıktıktan sonra ilk defa Celal ile karşı karşıya gelen ve ondan hiçbir sözünü sakınmayan Sarp, kendini savaşın tam kalbinde bulacak. Her şeyden habersiz öz kardeşine, Sarp’a silahını doğrultan Mert, yürekleri ağza getirirken, namlunun ucundaki Sarp’a ne olacağı büyük merakla beklenecek. Birbirlerini yok etmeye kararlı iki tarafın arasındaki hesaplaşma sırasında cephelerden birinin kaybı ekran başındakileri şoke edecek.
 ‘İçerde’nin yeni bölümünde Sarp, Füsun’u kurtarabilecek mi, Celal’in elinden kaçmayı başaran Kudret’in nasıl bir hamlede bulunacak, Sarp ile Celal arasındaki hesaplaşmada hangi taraf kayıp verecek gibi sorular cevap bulacak.
 

İÇERDE 34. YENİ BÖLÜM ÖZETİ
 

Sarp ve Mert’in kıran kırana geçen düellosu, ikisinin de kurtulmasıyla sonuçlanır. Ancak iki cephe arasındaki savaş, Celal’in Füsun’u kaçırtmasıyla kızışacaktır. Birincil hedefi Kudret olan Celal’in gözünü, Sarp’ı ve tüm sevdiklerini yok etme hırsı bürüyecektir. Annesi Füsun’un kaçırıldığını öğrenen Sarp, harekete geçtiğinde tek başına olmayacaktır.

 

 

İÇERDE'NİN BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Celal, kızını, Melek'ini elinden alan Kudret'i hemen öldürmek yerine ona acı çektirmeye kararlıdır. Ancak işler istediği gibi gitmez ve Yusuf Müdür ile ekibi karşılarına çıkar. İki ezeli düşmanı ve aynı zamanda da iki suçluyu bir arada yakalayan Yusuf Müdür, Kudret'i tutuklar. Celal, Kudret’le arasındaki husumeti sona erdirmek için tehlikeli bir yola başvuracaktır. Bugüne kadar polis olarak bilindiği için Celal'in tüm adamlarının gözünde düşman olan Mert, artık Celal'in dışında hükmü geçecek tek kişidir. Mert'le çalışmak zorunda olan Sarp'ı oldukça zorlu günler bekliyordur. Artık kendini ele vermemesi gereken tek kişi Sarp'tır. Sevdiği kadının kaybının ardından yasını bile tutamayan Sarp'ın içinde, hiç beklemediği bir anda kardeşi Umut'a ulaşmak için bir umut ışığı doğmuştur. Melek, ardında Umut'la ilgili bir kaset bırakmıştır. Ancak Sarp'ın hayata tutunma sebebi olan bu kasetten tek haberdar olan Sarp değildir.

 

 

"SAHİ NİYE VURMADIN BENİ?"

İçerde"nin 32. bölümünde Kudret; Sarp, Mert ve Celal’in arasında kaldı. Celal, Kudret’i mezbahaya götürmeleri için adamlarına emir verdi. Fakat mezbahaya giderken Yusuf ve polislerin arabası yolu kapattı. Kudret’i elinden kaçıran Celal öfkeden deliye döndü. Sarp, Melek’in Umut hakkında bir şey bıraktığından emin bir şekilde Melek’in odasına gizlice girerek bir ipucu bulmaya çalıştı. Aramaları sonucunda boş bir kamera bulan Sarp, içerisindeki kaseti bir türlü bulamadı.

Bu kasette Melek, Sarp ve Mert’in kardeş olduğunu, Mert’in ise Umut olduğunu söylüyordu. Kaseti bulmak için Melek’in tutulduğu eve giden Sarp, Celal ve adamlarının da eve girmesiyle köşeye sıkıştı. Saklanmak zorunda kalan Sarp, Celal’in ondan önce kaseti bulmasıyla şok yaşadı. Celal, kaseti izledikten sonra Mert ve Sarp’ın gözleri önünde yaktı. Daha sonra Kudret’i öldürmek için Rüstem’le karşılıklı anlaşan Celal ve adamları mal teslimatı için depoya gitti. Yanlış depoya giden Yusuf, Celal’i yakalayamadı; Celal ise Kudret’in öldürülemediğini öğrendi. Heyecanın eksik olmadığı bölümde Sarp ve Yusuf’un, Mert’in depoyu değiştirmesine anlam veremediği final sahnesinde Mert’in uzaktan onları izlediği an izleyenleri ekran başına kilitledi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX