0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Kasım 2018 Salı 00:00:00 - Güncelleme:06 Kasım 2018 Salı 00:00:00

İkizi gibi

Diriliş Ertuğrul'da Halime Sultan'ı canlandıran Esra Bilgiç, diziden ayrıldı. Yerine ona çok benzeyen Hande Soral, Zeydan Hatun karakteriyle projeye dahil oldu.  

Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin sezon finalinde Halime Hatun'un ölüm sahnesi sosyal medyada çok konuşulmuştu. Halime Hatun'u canlandıran Esra Bilgiç'in diziden neden çıkarıldığı ve yerine kimin geleceği merak konusu olmuştu. Bilgiç'in ardından dizi kadrosuna Hande Soral'ın dahil edilmesi, dizi izleyicisini memnun etti. Yarın 5. sezon ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin fragmanında 2 oyuncunun benzerliği dikkat çekti. Hande Soral'ın canlandırdığı Zeydan Hatun karakterini Halime Hatun'a çok benzeten sosyal medya kullanıcıları Esra Bilgiç'le Hande Soral'ın birbirlerine bu kadar çok benzediğini fark etmemiştik' şeklinde yorumlar yaptı.  

Otağ ve dekor değişti 

Senaryosu ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği 'Diriliş Ertuğrul' için bütün yaz dönemi boyunca hummalı bir çalışma yürüten, yaklaşık 250 kişilik ekip tarafından, yepyeni bir Söğüt şehri inşa edildi. Ayrıca geçen sezondaki tüm otağ ve dekor da değişti, kıyafetler yeniden yorumlandı. 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX