0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Mayıs 2018 Cuma 00:00:00 - Güncelleme:04 Mayıs 2018 Cuma 00:00:00

İşleri açık kafası karışık

Boşandıktan sonra iş tekliflerinin çığ gibi yağdığını söyleyen Demet Şener 'Ana haber spikeri olabilirim. Kafam çok karışık karar veremiyorum' dedi. 

İbrahim Kutluay'la olaylı şekilde boşandıktan sonra mesleğine dönme kararı veren Demet Şener,  7. Fashion TV Moda Ödülleri'nde 'Podyum Onur Ödülü'nü aldı. Törende sahneye çıktığında “Bu yaşlarda artık onları veriyorlar” diyerek espri de yapan Şener kendi döneminde modelliğin daha değerli olduğunu ifade etti. Demet Şener, “Şimdi modellikten çok oyunculuk daha büyük bir furya oldu. Modellik geri planda kaldı. 90’lı yılların top modelleri bizlerdik. İyi modeller geldi ama belli çizgide kaldılar. Şimdiki genç ve güzel kızlar dizilere kaydı” diyerek modelleri eleştirdi. 

DEĞERLENDİRME AŞAMASINDA

Yakın zamanda özel bir gecede podyuma çıkacağını açıklayan Şener, “İş konusunda kafam çok karışık. Çok güzel teklifler geliyor. Ben de değerlendirip karar vereceğim. Oyunculuk hatta ana haber spikerliği ya da program sunuculuğu yapabilirim” dedi. İbrahim Kutluay'la boşanma sonrası iş tekliflerinin arttığını söyleyen eski manken, “İnsanlar artık benim daha net çalışabileceğimi bildiği için teklif etmeye başladılar. Evliyken Demet nasıl olsa yapmaz, bıraktı bu işleri diye düşünülüyordu ” dedi.

Ahmet DÖĞEN

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX