0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Ekim 2018 Pazartesi 00:00:00 - Güncelleme:15 Ekim 2018 Pazartesi 00:00:00

Kaçış planı tutmadı

Kaan Tangöze’den boşandıktan sonra hiç kimseyle görüntülenmeyen Seçkin Piriler, aradğını aşkı buldu. Eski manken, eğlence çıkışı aşkıyla görüntülenmemek için çaba harcasa da başarılı olamadı. 

Tolga ASLAN

Altı yıllık eşi Kaan Tangöze'nin kendisine ihanet etmesiyle evliliğini bitiren Seçkin Piriler, uzun aradan sonra yeni aşka yelken açtı. Eski eşi Kaan Tangöze’den boşandıktan sonra aşk hayatını askıya alan Piriler, uzun aradan sonra ilk kez Kuruçeşme’de bir mekanda eğlendiği Sefa Özdemir’le yakalandı. Özdemir’le mekandan el ele çıkan Piriler, kapıda gazetecilerle göz göze gelince yeni aşkının elini bırakarak mekana geri kaçtı. Görüntülenmekten yine de kurtulamayan aşıklardan Özdemir’in “Nereye kaçıyorsun aşkım, zaten çektiler. Dışarı birlikte çıkalım” demesi Piriler’i çileden çıkardı. Sinirlenen Piriler, yeni aşkını önden göndererek, kendisi de taksiyle ayrıldı. İkili, kısa bir turun ardından Ortaköy’de tekrar buluşunca flaşlar bir kez daha patladı. Taksiden inerek Safa Özdemir’in son model aracına binmek isteyen Piriler, “Yine çekiyorlar” diyerek taksiye geri döndü. Eğlence için çıktıkları gecesi kabusa dönen Özdemir ve Piriler ayrı ayrı araçlarda gözlerden kayboldu. Piriler ve Özdemir’in yaklaşık 15 gündür birlikte oldukları öğrenildi. 

Mekandan ayrı ayrı çıkan aşıklar tekrar bir araya gelmek istedi. Gazetecileri karşısında gören Seçkin Piriler, taksiden indiği hızla geri binerek yine uzaklaştı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX