0530 708 54 54
0530 708 54 54
01 Aralık 2018 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:01 Aralık 2018 Cumartesi 08:00:00

Kardeş kavgası 

Niran Ünsal, 9 yıldır işlerini engellediğini söylediği abisi Haktan'a ateş püskürdü. Şarkıcının 'Cenazeme bile gelme' dediği abisi 'Bizden uzak Mısır'a sultan ol' diye gönderme yaptı.

Ünlü şarkıcı Niran Ünsal ağbisi Haktan'a öfkelenip sosyal medyada, 'Daha düne kadar seninle işimi aşımı paylaştım vicdansız. Uzun zamandır kuyumu kazmaya çalışıyorsun, işime engel oluyorsun, neden? Şimdi sana son sözüm insan ol, adam ol. Yoksa arkamdan kazdığın o kuyuya seni atmak benim boynumun borcu olacak, bu böyle biline' şeklinde not paylaştı. Dün sabah da bir televizyon programına katılarak aralarında geçen husumeti anlattı. Niran Ünsal, ağbisi Haktan'ın kendisini işinden ettiğini, arkasından da iftira ve dedikodu yaptığını söyleyerek, “Ben hiçbir zaman düşmanıma bile lanet okumam ama maalesef benim arkamdan iş engellemekle kalmıyorlar, benim arkamdan da dedikodu yapıyorlar. Ölürsem cenazeme gelmesin. O ölürse cenazesine gitmem” diyerek ipleri tamamen kopardığını söyledi. Ünsal, Haktan'ın kendisinin 9 yıldır işinden ettiğini kanıtlayan WhatsApp konuşmalarını da canlı yayında gösterdi. 

Haktan'ın eşi aynı zamanda menajeri İlknur Canevi, Niran Ünsal'ın iddialarına karşılık Instagram hesabından açıklama yaptı. Canevi, “Yıllardır aynı sahne ya da projede yer alamadığımızı bile bile, show malzemesi aramayın! Hele ki rızkla oynamak, proje çalmaktan sabıkalıyken avaz avaz bağırmayın” diye karşılık verdi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX