Kaslı, fit vücuduyla dikkat çeken Şener Üşümezsoy, Survivor'a neden katılmadığını açıkladı: Haksız rekabet olurdu
Yayın Tarihi: 02 Aralık 2025 Salı 14:13:00
Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2025 Salı 14:13:00
Kaslı ve fit vücut yapısıyla dikkat çeken ünlü deprem bilimci Şener Üşümezsoy, Survivor'a neden katılmadığını açıkladı. Şener Üşümezsoy, "Survivor benim için çok basit kalır. Bayhan gibi isimlerin yanında olmam, onlar için haksız rekabet olurdu." dedi. Öte yandan Üşümezsoy "Acun'un ben baş starıyım. 500 bin dolar ‘Yok Böyle Dans'ta bana bütçe verdiler ama ben reddettim. Bu sebeple Acun'la aramda kan davası gibi bir durum var." dedi.
AKŞAM GAZETESİ
Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, 'Pembe Masa' programında samimi açıklamalarda bulundu. Söylemleri ve yaptığı vücut şovlarıyla dikkat çeken deprem bilimci Şener Üşümezsoy'a Survivor'a katılıp katılmayacağı soruldu.
ŞENER ÜŞÜMEZSOY: HAKSIZ REKABET OLURDU
Şener Üşümezsoy, ''Tabii giderim. Benim için Survivor çok basit olur. Şimdiki giden kadroyu da gördüm, Bayhan falan benim onların yanında olmam, onlar için haksız rekabet olurdu" dedi.
"ACUN'UN BEN BAŞ STARIYIM"
Ünlü deprem bilimci Şener Üşümezsoy, ardından Acun Ilıcalı hakkında dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Üşümezsoy, ''Acun'un ben baş starıyım. 500 bin dolar 'Yok Böyle Dans'ta bana bütçe verdiler ama ben reddettim. Bu sebeple Acun'la aramda kan davası gibi bir durum var.

"TİMSAHLARLA YÜZDÜM"
Yıllar önce televizyon programı için gittiği Kenya anısını anlatan Şener Üşümezsoy, '"Kenya'ya çekime gittik, bir yarışma programı. Ben bir anda timsah dolu göle atladım ve yüzmeye başladım. Tuğba Özay da vardı, çılgın bir kız onunla o da açıldık yüzdük. Çünkü ben araştırmıştım ve timsahların dört ayağını yere basmadan avlarına saldıramadığını öğrenmiştim. Bunun verdiği güvenle çok rahat yüzdüm ve yapım çok güzel görüntüler almıştı. Ama buna rağmen çok korkmuşlardı" dedi.


















