0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Aralık 2019 Perşembe 07:48:00 - Güncelleme:12 Aralık 2019 Perşembe 08:01:00

Kendall Jenner'ın milyonlarca dolarlık evi görüntülendi

Kardashian/Jenner ailesinin son dönemde en çok konuşulan isimlerinden olan Kendall Jenner, 8,5 milyon dolara aldığı evinin kapılarını ilk kez açtı.

Ünlü model Kendall Jenner, birçok hayranı tarafından çok merak edilen evinden paylaşımlar yaptı.

24 yaşındaki Kendall Jenner, iki yıl önce Charlie Sheen'den satın aldığı Beverly Hills'teki malikanesine yaptığı Noel ve yeni yıl süslemelerinin görüntüsünü paylaştı.

Jenner'ın, Instagram sayfasının "hikayeler" bölümünde paylaştığı bu görüntüler, ünlü modelin evinin iç dekorasyonu hakkında da takipçilerine fikir verdi.

Kendall Jenner, Batı Hollywood'daki ilk evini satıp 8,5 milyon dolara bu evi satın aldı. Sonra da hatırı sayılır bir para harcayarak yeniden dekore ettirdi.

Kendall Jenner, kariyer basamaklarını da neredeyse 'koşarak' tırmandı.

Ünlü, zengin ve zaten göz önünde bir aileden geliyor olmanın avantajlarını da sonuna kadar kullanan Jenner, bir anda ünlü moda markalarının tanıtım yüzü yapmak için sıraya girdiği bir top model haline geldi.

Kendall Jenner geçen yıl dünyanın en çok kazanan modelleri sıralamasında ilk ondaydı.

İspanyol tarzında inşa edilen malikanenin beş yatak odası, altı tane banyosu var.

1991 yılında inşa edilen malikanede bir sinema salonu, yüzme havuzu, spa merkezi, tenis kortu gibi bölümler de bulunuyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX