0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Eylül 2018 Çarşamba 00:00:00 - Güncelleme:26 Eylül 2018 Çarşamba 00:00:00

Kızını beklerken annesi çıktı 

Cengiz Abazoğlu defilesinde Defne Samyeli'nin 21 yaşındaki kızı Deren Talu'nun podyuma çıkacağı duyuruldu. Fakat defilede mankenliğe adım atması beklenen Deren yerine annesi Defne Samyeli çıkıp 'Strong Enough' şarkısını söyledi.

Tolga ASLAN

Uzun yıllardır hiç aralıksız adL için hazırladığı koleksiyonlarla beğeni toplayan modacı Cengiz Abazoğlu, dün de 2018-19 Sonbahar Kış koleksiyonunu tanıttı. 115 parçalık koleksiyonuyla geçmişi yeniden yorumlayan moda tasarımcısı, yaptığı zaman yolculuğundaki dönemin kadınlarında ilham alarak kıyafetleri tasarladı. Bin 200 kişinin katıldığı defilede Çağla Şikel ve Özge Ulusoy her zaman olduğu gibi podyumu salladı. 

KADININ GÜCÜNÜ VURGULADI

Gecenin sürprizi Defne Samyeli’ydi. Cem Yılmaz'la aşk yaşayan Samyeli’nin defilede şarkı söylemesi sürpriz oldu. Herkes, Abazoğlu’nun koleksiyon çekimlerinde yer alan 21 yaşındaki kızı Deren’i podyumda görmeyi beklerken, Samyeli’nin ‘Strong Enough’ şarkısını söylemesi önce izleyenleri şaşırttı, sonra coşturdu. Samyeli, defile hakkında ise “Cengiz'i yıllardır tanıyorum ve çok beğeniyorum benim için de unutulmaz bir defile oldu. Kadının gücünün vurgulandığı işleri önemsiyorum. ‘Strong Enough’ isimli bu parça seçimi bu nedenle çok severek ve isteyerek yaptığım bu işe, en iyi şekilde aracılık etmiş oldu” dedi.

Elbisede yanlış seçim 

Cengiz Abazoğlu’nun yeni koleksiyonunun çekimlerinde yer alan Deren Talu, podyuma çıkmadı. Deren'in defilede tercih ettiği mavi kıyafeti 2 yıl önce Ebru Şallı yine Cengiz Abazoğlu defilesinde giymişti. 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX