0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Ekim 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:09 Ekim 2019 Çarşamba 12:04:00

Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki ABD'li işadamıyla evliliğiyle ilgili ilk kez konuştu

'Hayat Devam Ediyor' dizisinde çocuk yaşta zorla evlendirilen 'Hayat'ı canlandıran Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki ABD'li zengin bir işadamıyla evlendi. Haberi sosyal medyadan öğrenen ailesi sinir krizi geçirdi. 

8 sene önce, Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Hayat Devam Ediyor' isimli dizide, ‘Hayat' karakteri ile 15 yaşındaki ‘Çocuk Gelin olarak karşımıza çıkan oyuncu Meltem Miraloğlu, dizide rol alan 70 yaşındaki ‘Abbas’ karakteriyle evlendirilmişti. Dizide yaşanan bu sahnenin gerçeğe dönmesi herkesi şaşırttı. 1987 yılında Diyarbakır'da doğan Meltem Miraloğlu tatil için gittiği Amerika'da 80 yaşındaki milyarder Patrickle ile tanışıp yıldırım nikahı kıydı.

MELTEM MİRALOĞLU İLK KEZ KONUŞTU

10 gün önce gizlice evlenen oyuncunun fotoğrafları sosyal medyaya düşünce ailesi de durumdan haberdar oldu. İddiaya göre Miraloğlu Ailesi sinir krizleri geçirdi. Şimdilerde Amerika'da dil kursuna giden ve her gün eşinin son model aracıyla gezen Miraloğlu, suskunluğunu ilk kez bozdu...

Haberlerin ardından 32 yaşındaki Meltem Miraloğlu, 2. Sayfa programına şu açıklamaları yaptı: "Yaş farkı sorun değil. Onun çok genç bir kalbi var. Serveti ve Amerikan vatandaşlığı umrumda değil. Bizimkisi ilk görüşte aşk.Evlilik teklifi çok romantikti, her kadın evet der. Ama bu teklifin nasıl gerçekleştiği bize kalsın. Ben mutluyum, benim tercihim. Özel hayatımla ilgili kamuoyundan bu konuda saygı bekliyorum.”

MELTEM MİRALOĞLU İLE İLGİLİ YENİ İDDİALAR

Öte yandan haberi gündeme getiren Onur Akay, oyuncuyla ilgili yeni iddialar ortaya attı ve şunları dile getirdi: 'Meltem burada işleri kötü gidince hep yaşamak istediği Amerika'ya gidiyor. Burada Türk birine aşık oluyor. Ancak o kişiden şiddet görüyor. Mahkemede bile bu olayı yaşadığı için 'Yeşil kart alabilir miyim?' diye soruyor. Daha sonra başka bir şehirde garsonluk yapmaya başlıyor. Burada şimdiki eşi Patric ile tanışıyor. Patric Meltem'i önce evlat ediniyor, daha sonra aşık oluyor. İkili evlenme kararı alıyor. Oyuncu, o gün uyuyakalıyor ve nikahı kaçırıyor. Bu yüzden yeniden bir nikah günü alıyorlar. Ancak Patric'in Meltem'i daha önce evlat edindiği bilenler nikah şahidi olmak istemiyor.

Meltem'in Patrickle adlı ABD'li işadamıyla 10 gün önce evlendiği ortaya çıktı.

Meltem Miraloğlu, Instagram'dan yaptığı son paylaşımında “Bizi silemeyen herkes karalar” dedi. 

Meltem Miraloğlu, Hayat Devam Ediyor dizisinde 70 yaşındaki bir adamla evlendirilmesi için zorlanan 15 yaşındaki genç kızı oynuyordu. 

EVLİLİĞİ BİR YIL SÜRMÜŞTÜ 

Genç oyuncu Meltem Miraloğlu, 2016 yılında oyuncu ve yönetmen Tayfur Aydın'la evlenmiş ve 2017 yılında sessiz sedasız boşanmıştı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX