0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Nisan 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:25 Nisan 2019 Perşembe 09:00:00

Lerzan'dan geri adım

Bülent Ersoy-Lerzan Mutlu kavgasında ilginç gelişme! Diva'nın 'Sesimle döver, bilgimle gömerim' dediği Mutlu, 'Onun sanatına, zekasına laf söyleyen taş olur' dedi.

Tolga ASLAN 

Üç  önce Oya Aydoğan vefat ettiğinde Bülent Ersoy'la Lerzan Mutlu birbirine girdi. Diva, Lerzan Mutlu için ağır laflar etti, 'Canlı yayınını basarım' dediği için Lerzan Mutlu da onu 'tehdit' suçlamasıyla mahkemeye verdi. 

'SAYGI DUYMUYORUM' DEMİŞTİ

O günlerde bir açıklama yapan Ersoy, Lerzan Mutlu‘yu sanatçı olarak görmediğini ifade ederek, “Bugüne kadar ne okumuş, bundan sonra ne okuyacak. Hangi şarkıyı meşhur etmiş? Böyle insanlar benim muhatabım bile olamaz. Çünkü ben sesimle döver, bilgimle gömerim” dedi. Mutlu da ona saygı duymadığını dile getirdi. 

Önceki akşam bir ödül töreninde ‘Yılın En İyi Kadın Arabesk Sanatçısı' ödülünü alan Mutlu şunları dile getirdi:

'SADECE KALBİM KIRIK' 

“Bülent Ersoy’la aramızdaki şey benim kalbimin kırıklığından ibaret aslında. Onun sanatına, zekasına, yıllardır markasına yön verişine benim bir şey demem mümkün mü? Taş olur insan bir cümle dahi ederse...Bir Bülent Ersoy‘un bir kez daha gelmesi mümkün değil." Diva'ya kalbinin kırık olduğunu söyleyen Mutlu, "Derdim kalbimin kırık olmasıyla alakalı. Yoksa Bülent Ersoy’un büyüklüğüne, sanatına laf söylemek haddim değil elbette” diyerek ona selam gönderdi. 

Lerzan Mutlu En İyi Kadın Arabesk Sanatçısı ödülünün sahibi oldu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX