0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Şubat 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:19 Şubat 2019 Salı 14:54:00

Ceylan Sangu

Sık sık estetik yaptırıp, imaj değiştiren Ceylan, bu kez de Elçin Sangu'ya benzedi. Bakır saç rengi ve Sangu stilinde makyajla kamera karşısına geçen türkücüyü gören güzel oyuncu, 'Hangi ara şarkı söyledim' şeklinde espri yaptı.  

Sürekli imaj değiştiren Ceylan bu kez de Elçin Sangu gibi olmaya karar verdi. Saçlarını bakır rengine boyatıp güzel oyuncunun makyajından yaptırdı. Kızı Melodi'yle birlikte kamera karşısına geçerek “Severim Ama Güvenemem ki” şarkısını seslendirdi. Sangu'yla arasındaki benzerlik karşısında şoke olan sosyal medya kullanıcıları 'Ceylan Sangu', 'Elçin Sangu türkücülüğe soyundu' tarzında yorumlar yaptı. Bunu fark eden sosyal medya fenomeni Burak Altındağ da klibi Instagram'da “Elçin Sangu şarkı çıkarmış yaa çok heyecanlı” notuyla paylaştı. Videoyu gören güzel oyuncu da “Ben bile ne ara çıkardım şarkıyı hatırlamıyorum” şeklinde cevap vererek tepkisini belli etti. Benzerlikle ilgili soruları yanıtsız bırakan Ceylan üniversite master'ını bitirip, Kanada'da bir şirkette çalışan kızı Melodi ile anı olması için Tilbe'nin şarkısında anne-kız düet yaptıklarını dile getirdi. 

'Kızı ablası gibi duruyor' 

Kanada'da yaşayan kızı Melodi'yle birlikte kamera karşısına geçen Ceylan, “Kızımla aramda 16 yaş fark var. Çok genç anne oldum. Kızımın sesinin güzelliğini tesadüfen öğrendim. 35. sanat yılımda  kızımla güzel bir anıya imza atmak istedim”dedi. Anne kızı görenler 'Kızı annesinden büyük duruyor' şeklinde yorum yaptı.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX