0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ocak 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:20 Ocak 2019 Pazar 08:00:00

Kimse beğenmedi

Şükran Ovalı, Tuba Büyüküstün ve Birce Akalay’dan sonra İrem Derici de saçlarını kısa kestirdi. Sosyal medya takipçileri, ünlü popçuyu eleştiri yağmuruna tuttu. 

Geçen sene Tuba Büyüküstün’ün başlattığı 'kısa saç modası' sürüyor. Saçlarını kestirmesinin ardından günlerce yakışıp yakışmadığı tartışılan Büyüküstün’ü Bergüzar Korel ardından da Birce Akalay takip etmişti. Bu üç ünlü ismin ardından kısa saç akımına uyan Şükran Ovalı olmuştu. Bir hamle de İrem Derici’den geldi. Uzun süren aşk hayatındaki durgunluğunun ardından yeni bir birlikteliğe başlayan şarkıcı da saçlarını kestirdi. 

TIPKI BEBEKLİĞİNDEKİ GİBİ...

Yeni imajıyla dans ettiği bir video paylaşan Derici, “Aaa yeni saç! Haftaya da platin! Annem dedi ki sen bebekken de ben hep böyle keserdim” notunu yazdı. Derici'nin bu paylaşımına 'Bu kesim şeklini kim aklına soktuysa hayatından çıkarmalısın', 'Bence kaynak yaptır, üvey kız Lamia'ya benzemişsin', 'Psikolojin o kadar bozuk ki ne yapacağını bilemiyorsun, iyi bir terapi şart', 'Bence o saçlarını derhal uzat, şu Kezban modundan besleme modundan çık', 'Kafayı tümden değiştirmeyi dene', Bir insan neden kendini bu kadar çirkinleştirebilir ki?' şeklinde yorumlar geldi. Yeni saç modeliyle çok mutlu olduğunu dile getiren Derici, “Şimdi zevkli takipçilerime soruyorum; bu saçları bu renkte kullanmaya devam mı edeyim, yoksa haftaya hunharca platin mi vurayım? Kızlar yazılın” dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX