0530 708 54 54
0530 708 54 54
31 Temmuz 2018 Salı 00:00:00 - Güncelleme:31 Temmuz 2018 Salı 00:00:00

Mecbur kaldığı için evlenmiş

Yaşar İpek’le Özay Bakır’ın arasındaki davada şok detaylar ortaya çıktı. Seren Serengil, eski sevgilisine “Kahroluyorum. Yaşar ne isterse yapacağım. Yeter ki sana bulaşmasın” diye mesaj atmış.

İddialara göre Seren Serengil, eşi Yaşar İpek’le mecburiyetten evlendi. Geçtiğimiz mayıs ayında Yaşar İpek’le Fransa’da dünyaevine giren Serengil'in, eski sevgilisi Özay Bakır arasında yaşanan mahkeme sürecinde ortaya çıkan yazışmaları bu iddiaların ortaya çıkmasına neden oldu. 

Attığı mesajlar delil oldu  

Özay Bakır’ın sosyal medya hesabında Seren Serengil’in videosunu paylaşmasıyla başlayan atışmada Yaşar İpek'in, Bakır’a hakaret ederek tehdit etmesi olayın fitilini ateşlemişti. Serengil ve İpek’e tehdit ediliyorum diyerek dava açan Bakır, Serengil’in kendisine attığı mesajları da mahkemeye delil olarak sundu. Mahkeme tutanaklarına geçen mesajlaşmalarda en ilginç diyalogsa Serengil’in “Kahroluyorum. Sana dokunmasın diye mecbur evleniyorum” yazması oldu. 

Yanlış tarih verdiler 

Mahkeme içeriğinden haberdar olmayan Yaşar İpek'in de bu olayları gazetece manşetlerinden öğrendiği iddia edildi. Mahkemeye sunulan delillere gizlilik kararı almasına rağmen ifade vermediği için bu karar hükmü açıklanması gecikince yazışmalar ortaya çıktı. Haberdeki bir diğer detay ise evlilik tarihleri oldu. Serengil ve İpek 26 Mayıs’ta Fransa’da evlenmelerine  rağmen mahkemeye verdiği ifade de 25 Mart demesi kafaları karıştıran başka bir detay oldu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX