0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Kasım 2019 Pazartesi 11:22:00 - Güncelleme:11 Kasım 2019 Pazartesi 11:24:00

Melo'nun Galatasaray'a geri döneceği iddia edildi

Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo hakkında son dakika transfer açıklaması... Şu anda futbol kariyerine ülkesi Brezilya'da devam eden Brezilyalı yıldızın sarı kırmızılılara döneceği duyurulurken anlaşma şartları da belli oldu.

Devre arası kadro operasyonuna hazırlanan Galatasaray'da camiayı hareketlendiren bir gelişme yaşandı... Hatırlanacağı üzere teknik direktör Fatih Terim, Gençlerbirliği ve Beşiktaş ile oynanan maçlardan sonra sitemkardı... Terim, oyuncularının yeterince özveri göstermediğine işaret ederek hırs eksikliğine ve kazanma azmine sahip olmayan oyunculara son şansı verdiği duyurmuştu.

Mevcut kadroyla ocak ayı transfer dönemine kadar mecburen devam edeceğine dikkat çeken Terim, bu süre zarfında genç oyunculara şans vereceğini açıklamıştı. Terim'in raporu doğrultusunda da harekete geçen Galatasaraylı kurmaylar, oyuncular özelinde takımlar ve manejerler ile diyaloglarını artırdı.

O isimlerden birinin de Felipe Melo olduğu öğrenilirken Terim'in, transferi bizzat istediği öğrenildi. Sarı-kırmızılı takımda forma giydiği dönemde yurt içi ve yurt dışında önemli başarılar elde eden ve kupalar kazanan Brezilyalı futbolcu Galatasaray taraftarının gönlünde taht kurmuştu. 

(Sabah)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX